Enkel konsolidering af konsulentleverandører

Med ProData Consults Vendor Management Service kan du trygt overlade administrationen og styringen af leverandører af eksterne IT-konsulenter til os – alt imens du beholder dit frie leverandørvalg.

Lad os tage hånd om administrationen, som ofte kan være en kompleks og tidskrævende opgave. Uanset om du anvender selvstændige IT freelancere eller en række leverandører, kan du samle det hele eller dele af administrationen hos os – helt uden bekymringer.

Vi tager hånd om hele processen og konsoliderer og administrerer din eksterne arbejdsstyrke, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Fordele

Benefits_consolidation_icons_2021

Konsolidering

Konsoliderede processer for ansættelse, fakturering og kontraktindgåelse af eksterne konsulenter.

benefits_freedom-of-choice_icon_202_1

Fuld valgfrihed

Vælg de leverandører og konsulenter du foretrækker.

benefits_lowerAdminCost_icon_2021

Lavere administrationsomkostninger

Konsolideringen og centraliseringen af processer reducerer administrations-omkostninger.

Benefits_insurance_icon_2021

Forsikring

ProData Consults forsikring dækker alle konsulenter.

Sådan gør vi

Vores Vendor Management Service er en administrativ proces, der er fuldt understøttet af avancerede IT-systemer.

Konsolidering og centralisering

Vi sørger for en hurtig transition, hvor vi centraliserer administrationen af kontrakter med leverandører og konsulenter. Vi ved, at konsolidering i visse situationer kan være en følsom opgave. Derfor har vi også en grundig og professional tilgang, hvor vi sørger for at involvere alle nødvendige parter.

Administration

Vi håndterer al styring og administration af konsulentleverandørerne. En stærk IT-platform udgør rygraden i vores processer, og den er med til at sikre effektiv administration af leverandører og konsulenter.

Single point of contact

I stedet for at håndtere adskillige relationer og brugerflader, så kan du nøjes med et enkelt kontaktpunkt. Vi håndterer alle problemstillinger og opgaver, der er forbundet med administrationen af eksterne konsulenter.

Følg med i kundemodulet

Du kan følge hele processen i vores gratis kundemodul. Her får du fuldt overblik over alle forespørgsler, kontrakter og udgifter. Faktisk har det aldrig være nemmere at have komplet kontrol og overblik over din eksterne arbejdsstyrke. Og så slipper du samtidig for den tunge og besværlige administrationsbyrde.

BLOG

Insights og artikler