IT-kompetencer behøver ikke være en knap ressource

Flere og flere virksomheder oplever i dag udfordringer med at anskaffe de rigtige IT-specialister. I stigende grad spænder manglende IT-kompetencer ben for forretningens behov, og IT bliver oftere og oftere en flaskehals. Det koster på time-to-market, og det koster i ordrebøgerne.

Men sådan behøver det ikke være, hvis man tør rette sit blik mod Polen og det store IT-potentiale, man finder her.

Mange tror fejlagtigt, at nearshoring er en lang og tung proces, hvor der går lang tid, før man kan begynde at høste frugterne. I virkeligheden er det, med en etableret og professionel leverandør, relativt simpelt og kan tage ned til mellem 30-45 dage, før man kan have et team, der er klar til at producere og levere resultater.

Læs mere
Læs mere

Få en gratis potentiale-vurdering

Overvejer din virksomhed nearshoring? Er I stadig usikre på, hvilket potentiale nearshoring har for jeres IT-organisation? Det kan du få svar på hos os.

managed_service_icon_2021_3

Kvalificerede og kompetente

senior IT-konsulenter.

timeandmaterial_icon_2021_3

En højkvalitets og skalerbar service,

der er skræddersyet til

din forretnings behov.

NS_Experienced-provider_icon_2021_1

En erfaren leverandør, der har en

lang historik med at levere

nearshoringydelser.

Nearshoring as a Service

Med ProData Consult Nearshoring as a Service får du adgang til en fuldt skalerbar udviklingsafdeling i Polen og kan drage fordel af den store mængde højt specialiserede og kompetente IT-specialister, der findes her.

Vi tager hånd om alt det praktiske. Med andre ord, så sørger vi for kontorer, infrastruktur, hardware og selvfølgelig IT-ressourcer af højeste kvalitet - kort sagt, for hele setup'et.

Fra du beslutter dig, kan du have et team fuldt operationelt på mindre end 45 dage. Samtidig kan du til enhver tid være ude af enhver forpligtelse på maksimum 30 dage.

Vi kan skalere i hvilken som helst teamstørrelse der er brug for; vi har kunder med 2 konsulenter op til kunder med +100.

Vi tilbyder vores Nearshoring as a Service fra vores kontorer i Warszawa, Krakow og Lodz i Polen.

Vi garanterer fuld compliance

revi_3000_white
revi_3000_white

Bare ’Plug & Play’

STEP 1

Researchfase

Overvejer du stadig, om nearshoring er det rette valg for din virksomhed? Uden at bruge en krone hjælper vi dig med at foretage den nødvendige research til at træffe en informeret beslutning. Få et fyldestgørende indblik i et polsk nearshoringsetup og tag en tur med til Polen. Oplev vores faciliteter, interview nogle af vores skarpe konsulenter, tal med flere af vores kunder og få indsigt i arbejdskulturen og konsulenternes faglighed.

STEP 2

Identicer behov

I fællesskab identificerer vi dine specifikke behov. Vi sammensætter en løsning og service, der er skræddersyet og tilpasset dit behov.

Step 3

Søg og match

Med udgangspunkt i de identificerede krav finder vi senior IT-konsulenter, der matcher dine behov.  

STEP 4

Interviews og udvælgelse

Du interviewer og udvælger de konsulenter, du ønsker.

Step 5

Kontrakt

Vi indgår en kontrakt, der er baseret på dansk lovgivning. Du vil derfor ikke være eksponeret for polsk lovgivning. Med 30 dages varsel kan du som kunde være fri af alle forpligtelser, imens ProData Consult er forpligtet mere langsigtet.

STEP 6

Setup

Vi skræddersyer en løsning til dig. Vi leverer en fuld pakke med logistik og setup, der inkluderer kontorer, arbejdsstationer og IT-infrastruktur.

Step 7

100% sikkerhed og compliance

Vi investerer løbende i sikkerhedsinitiativer for at sikre vi overholder internationale regler og lovgivning. Vi garanterer derfor, at alle leverancer, IT-infrastruktur og processer lever op til de højeste internationale standarder indenfor IT- og datasikkerhed.

STEP 8

Løbende assistance og kvalitetssikring

Vi leverer en kvalitetsservice, hvor transparens og gensidig tillid er i højsædet.

Vi håndterer alt

ProData Consults polske nearshoringafdelinger i Warsawa, Krakow og Lodz er specialiseret i at servicere europæiske virksomheder med skræddersyede løsninger. Vi tager hånd om alt det praktiske. Med andre ord, så står vi for kontorer, infrastruktur, hardware og naturligvis verdensklasse IT-specialister. Vi klarer det hele.

BLOG

Insights og artikler