Sådan er det at være fastansat i ProData Consult

I ProData Consult vægter vi diversitet højt. Både når det kommer til baggrunde og kompetencer, men også i forhold til personligheder og individuelle ambitioner. Vi er derfor en blandet flok, der består af både erfarne specialister, men også nyuddannede, folk fra forskellige brancher og autodidakte personer. Mest af alt er vi nysgerrige, hjælpsomme og glade for at dele viden med vores kollegaer.

Vi værner højt om vores værdier, der bygger på ærlighed, imødekommenhed, hjælpsomhed og solidaritet. Vi har et stærkt fællesskab, hvor godt samarbejde er i højsædet - ikke blot lokalt, men også på tværs af vores afdelinger. Kun ved fælles kraft kan vi levere den bedste service til vores kunder og tilknyttede konsulenter - og det er vores mål.

Som medarbejder i ProData Consult vil du opleve en kultur, hvor vi står hinanden nært og lægger vægt på at bygge tætte relationer. At gå på arbejde skal være sjovt og berigende, men også udfordrende. Derfor tager vi adskillige tiltag for at sikre, at det er motiverende og engagerende at gå på arbejde. Derudover forsøger vi også skabe de rette forudsætninger for, at man i ProData Consult har god mulighed for at værne om sin personlige sundhed og fysiske form.

Stocksy_txp817a5eafVJN200_Medium_2369145

Er du freelancekonsulent?

Er du freelancekonsulent på jagt efter nye opgaver, så kan du finde vores ledige konsulentopgaver her.

Ledige stillinger