Kompromisløs er vores kendetegn

Vi er specialiseret i at matche high-end forretnings- og IT-konsulenter med vores kunders behov for specialistkompetencer. Og vi har brugt årtier på at finpudse vores evne til at gøre netop det. Vi hjælper vores kunder med ekspertkonsulenter lokalt, men også nearshore fra et af vores nearshoringcentre i Polen.

I tæt samarbejde med de bedste siden 1994

I dag samarbejder vi med nogle af de mest velrenommerede internationale virksomheder og brands. Vi er dedikeret til at levere en enestående service, der lever op til vores mission som virksomhed: At hjælpe kunder med deres forretning og IT ved at levere kompromisløs kvalitet.

Siden 1994 har ProData Consult være på en fantastisk rejse, og i dag er vi en af de førende aktører indenfor vores segment i Nordeuropa. Vores hovedkvarter er i København, og vi har afdelinger i Sverige, Norge, Polen, Holland og Tyskland.

I 2019, omsatte ProData Consult Gruppen for 1.022 millioner kroner.

ProData Consult har siden 2018 været ejet af hovedaktionær Polaris Private Equity og en gruppe af ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

 

about_us_firstPicture_2021

scaling-bracket2021

Vi er virksomheders adgang til skalerbar IT-kapacitet

Uanset om det er lokalt eller nearshore, er vi altid i stand til at imødekomme vores kunder behov for IT-ekspertise. Vi tilbyder virksomheder den nødvendige fleksibilitet og skalerbarhed til at få den rigtige know-how til at lykkes i et agilt og omskifteligt miljø. Vi udvider løbende vores netværk af IT-konsulenter og er altid på forkant med nye trends og teknologier. Det hjælper os med at arbejde proaktivt med morgendagens behov for IT-talent og kompetencer.

Mød medarbejderne

ProData Consults administration og ledelse består af mere en 175 kompetente folk. Sammen sætter vi vores kunder, konsulenter og partnere først.

Socialt ansvar

Vi har en aktiv CSR-politik, og vi er medlem af UN Global Compact.

Presse

Find relevant pressemateriale og læs de seneste pressemeddelelser.