ABout_Us_Uncomprimising@80px

Kompromisløs er vores kendetegn

Vi er specialiseret i at matche high-end forretnings- og IT-konsulenter med vores kunders behov for specialistkompetencer. Og vi har brugt årtier på at finpudse vores evne til at gøre netop det. Vi hjælper vores kunder med ekspertkonsulenter lokalt, men også nearshore fra et af vores nearshoringcentre i Polen.

dialogue_cooperation-2021
About_Us_TrustedBy@80px

I tæt samarbejde med de bedste siden 1994

I dag samarbejder vi med nogle af de mest velrenommerede internationale virksomheder og brands. Vi er dedikeret til at levere en enestående service, der lever op til vores mission som virksomhed: At hjælpe kunder med deres forretning og IT ved at levere kompromisløs kvalitet.

about_us_leading@80px

En ledende aktør i Europa

Siden 1994 har ProData Consult være på en fantastisk rejse, og i dag er vi en af de førende aktører indenfor vores segment i Nordeuropa. Vores hovedkvarter ligger i København, og vi har afdelinger i Sverige, Norge, Polen, Holland og Tyskland.

About_Us_OwnedBy@80px

En del af kapitalfonden Axcel

I 2020, omsatte ProData Consult Gruppen for 1510 millioner kroner.

ProData Consult har siden 2021 været ejet af hovedaktionær Axcel og en gruppe af ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

    

ProData Consult og emagine Group er blevet til en virksomhed per 1. december 2021.

Vi er virksomheders adgang til skalerbar IT-kapacitet

Uanset om det er lokalt eller nearshore, er vi altid i stand til at imødekomme vores kunder behov for IT-ekspertise. Vi tilbyder virksomheder den nødvendige fleksibilitet og skalerbarhed til at få den rigtige know-how til at lykkes i et agilt og omskifteligt miljø. Vi udvider løbende vores netværk af IT-konsulenter og er altid på forkant med nye trends og teknologier. Det hjælper os med at arbejde proaktivt med morgendagens behov for IT-talent og kompetencer.

Mød medarbejderne

ProData Consults administration og ledelse består af mere en 175 kompetente folk. Sammen sætter vi vores kunder, konsulenter og partnere først.

Our_Responibility_coverImg_2021

Socialt ansvar

Vi har en aktiv CSR-politik, og vi er medlem af UN Global Compact.

Press_Block_coverImg_2021

Presse

Find relevant pressemateriale og læs de seneste pressemeddelelser.