PHP Udvikler

Hvis du vil udvikle succesfulde IT-løsninger med et populært og professionelt programmeringsværktøj bygget på Open Source, har du brug for en PHP Udvikler.

Vælger du en PHP Udvikler fra ProData Consult, får du:

- Webudvikling med minimale omkostninger gennem LAMP stack

- Professionel udviklingsressource med gode samarbejdsevner

- Effektiv udvikling af både simple og komplekse webapplikationer

- En professionel og effektiv udviklingskompetence

Nedenfor finder du yderligere information om en PHP Udviklers ansvarsområder og kernekompetencer.

it-competence_5
it-competence_6

Hvad kan en PHP Udvikler?

PHP er et simplet programmeringssprog,og med en professionel PHP Udvikler på udviklingsteamet kan PHPs mange avancerede features udnyttes fuldt ud og anvendes til at udvikle mere komplekse webapplikationer. PHP står for 'Hypertext Preprocessor' og er et ofte anvendt programmeringssprog til at udvikle alt fra simple webapplikationer til komplekse webløsninger. PHP kan fx anvendes til at udvikle webapplikationer, der kan indsamle data, generere dynamisk indhold på en hjemmeside eller sende og modtage cookies. Med PHP programmering kan man også udvikle funktioner som at sende e-mails fra en hjemmeside, lave log-in funktionalitet, oprette brugerfora, afstemninger og mange flere interaktive og databasedrevne webapplikationer. Alt dette er en PHP Udvikler/PHP Programmer ekspert i.

PHP adskiller sig fra nogle andre programmeringssprog ved at være et såkaldt general-purpose sprog. Det betyder, at det ikke begrænser sig til at løse en bestemt slags opgaver inden for webudvikling. PHP Udvikleren har derfor en form for kreativ frihed til at definere, hvordan opgaven skal løses gennem PHP.

PHP er et formidabelt programmeringssprog i forening med en LAMP stack. LAMP stack er en samling af open source software, der tilbyder muligheden for at udvikle en funktionel webløsning effektivt og billigt. For en PHP Udvikler er LAMP stack et værdifult redskab, der giver rigtig gode resultater. LAMP stack består af et operativsystem (Linux), en webserver (Apache), en database (MySQL) samt et programmeringssprog (PHP). Det har derudover den fordel, at den kan hostes utallige steder i skyen, hvilket kan være en fordel i mange tilfælde.

PHP er et server-side programmeringssprog. Det betyder, at bearbejdning af kode og data udføres på en server, der sender resultatet tilbage som HTML-kode til browseren, der arbejdes i. Services som Facebook, Yahoo og Drupal er udviklet ved hjælp af PHP, som må siges at være et meget udbredt programmeringssprog til dynamiske webløsninger.

Brugerne stiller store krav til webløsninger i dag. En PHP Udvikler kan bidrage til at imødekomme disse og levere velfungerende og brugervenlige webløsninger. Som PHP Udvikler er man ekspert i at skabe dynamisk indhold på en hjemmeside og bidrage til, at brugeren af hjemmesiden får en god og professionel oplevelse af indhold såvel som funktionalitet. Med spidskompetence i PHP programmeringssprogets potentiale og kompatibilitet kan en PHP Udvikler:

- Rådgive om, hvilke muligheder PHP giver for funktionalitet

- Udnytte alle fordele ved at anvende LAMP stack

- Sikre effektiv webudvikling gennem open source software

- Skræddersy webløsningen til IT-projektets målsætninger

Der findes et hav af frontend kodningssprog og teknologier, som en udvikler kan arbejde i. Valg af kodningssprog og teknologi afgøres af, hvilke målsætninger der er for IT-løsningens funktionalitet og design. Foruden PHP Udviklere har ProData Consult webudviklere med kompetencer inden for blandt andet JavaScriptHTML5/CSS3 og ASP.NET.

Hvordan arbejder en PHP Udvikler?

En PHP Udvikler tager altid udgangspunkt i de succeskriterier, der stilles til IT-løsningen. PHP rummer mange muligheder, og med en PHP Udvikler på holdet kan du udnytte disse muligheder til at udvikle en skræddersyet webløsning, der er tilpasset organisationen.

En PHP Udvikler befinder sig godt i et team, der samarbejder om projektet. Udvikling af frontend, eller udviklingen af IT-løsninger i det hele taget, er sjældent en lineær proces. En frontend PHP Udvikler er derfor vant til at befinde sig i en agil udviklingsproces, hvor der kan ske ændringer undervejs. PHP Udvikleren er god til at samarbejde med flere udviklingskræfter om at nå frem til det fælles resultat: En succesfuld IT-løsning.

Find din PHP Udvikler her

Står du over for et større udviklingsprojekt, hvor der er brug for en dygtig PHP Udvikler? ProData Consult har PHP Udviklere, der har specialiseret sig i PHP's potentiale som programmeringssprog. Vi kan finde den rette PHP Udvikler til netop dit IT-projekt. Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor varetage stort set alle IT-projekter. ProData Consult sætter dig i forbindelse med en erfaren PHP Udvikler inden for blot 24 timer, og vi sikrer, at I:

- Får effektiv webudvikling med minimale omkostninger

- Får en teknisk og designmæssig velfungerende IT-løsning

- Får IT-løsninger, der er skræddersyet til organisationen