HTML5 Webdesigner

Hvis du vil udvikle hjemmesider med de nyeste standarder inden for webdesign, kan en HTML5 Webdesigner med garanti være en god og nyttig kompetence på dit udviklingshold.

Med en HTML5 Webdesigner fra ProData Consult får du:

- Udnyttelse af de nyeste muligheder inden for webdesign

- Specialiseret viden om potentialet i HTML5/CSS3

- Adgang til de nyeste standarder for webudvikling

- En webløsning, der fungerer på tværs af platforme

- En effektiv webudviklingsproces

Nedenfor finder du yderligere information om en HTML5 Webdesigners ansvarsområder og kernekompetencer.

it-competence_3
it-competence_6

Hvad kan en HTML5 Webdesigner?

En HTML5 Webdesigner er specialist i programmeringssproget HTML5 - den nyeste version af HTML. De nye standarder for HTML-kodning har bragt mange nye visuelle muligheder med sig samt flere avancerede muligheder for webdesign. Med HTML5 er det blevet lettere at udvikle en hjemmeside, der kan fungere på tværs af forskellige browsere og platforme. Dette skyldes forbedret understøttelse af en fælles standard i Internet Explorer, Google Chrome, Safari og Mozilla Firefox.

Med en HTML5 Webdesigner på holdet kan du udvikle webløsninger, der fungerer i alle browsere og på alle platforme (PC, Mac, tablet, mobil), og dermed opnås en mere fuldendt og tilgængelig webløsning. Dertil muliggør HTML5, at video og avancerede lag af grafik er lettere tilgængelige, da HTML5 har en forbedret understøttelse af en fælles standard i Internet Explorer.

Brugerne har store krav til webløsninger i dag, og en HTML5 Webdesigner har en afgørende rolle i at levere et godt indtryk, når en bruger besøger en hjemmeside for første gang. En HTML5 Webdesigner er ekspert i at strukturere layout på en hjemmeside og bidrage til, at de besøgende brugere får en god og professionel oplevelse af hjemmesidens indhold og design. HTML5 og CSS3 er yderst kraftfulde sammen og komplimenterer hinanden godt. Vælger du en HTML5 Webdesigner hos ProData Consult, vil du også få stærke kompetencer inden for CSS3.

Med primært fokus på mulighederne i HTML5/CSS3 kan en HTML5 Webdesigner hjælpe dig med at:

- Designe en hjemmeside, der lever op til de nyeste standarder for webdesign

- Udnytte de unikke muligheder ved HTML5/CSS3 som programmeringssprog

- Sikre at webløsningen fungerer optimalt cross browser og cross device

CSS3 er den nyeste version af CSS (Cascading Style Sheets). CSS er det sprog, der anvendes til at definere, hvordan et website skal præsenteres. Kort fortalt er HTML den grundlæggende strukturering af hjemmesidens indhold, mens CSS3 er 'farveladen' ovenpå. Ønsker man en moderne hjemmeside med et flot design, bør man uden tvivl gøre brug af kombinationen HTML5 og CSS3.

HTML5 introducerer en del nye elementer til den oprindelige HTML. Eksempelvis er der kommet nye muligheder for webdesign af header, footer og article elementer, som har til formål at forbedre hjemmesidens læsbarhed i forhold til søgemaskiner. Det giver den fordel, at hjemmesidens indhold vil rangere højere på søgemaskinens resultater, og dermed øges muligheden for at opnå et større besøgstal på hjemmesiden.

Med en HTML5 Webdesigner på udviklingsteamet er du garanteret at have en webdesign specialist inden for rækkevidde. En HTML5 Webdesigner er ekspert i frontend webudvikling og kan rådgive dig om HTML5-sprogets potentiale, begrænsninger og kompatibilitet med øvrige elementer af frontend.

Hvordan arbejder en HTML5 Webdesigner?

En dygtig HTML5 Webdesigner vil rådgive om de mange muligheder for webudvikling, som HTML5 og CSS3 bringer med sig. Med CSS3 er der fx kommet helt nye muligheder for, hvordan man kan "style" sider. Specielt i kombination med CSS3 er HTML5 et vidunderligt værktøj for en frontend webdesigner.

En HTML5 Webdesigner er en stærk spiller på webudviklingsholdet, men der kan være situationer, hvor der er brug for at inddrage flere kræfter i form af en Android Udvikler eller en iOS Udvikler, der ved alt om de pågældende platforme. En HTML5 Webdesigner er typisk en del af et større frontend webudviklingsteam. Teamet kan bestå af flere Webudviklere med hvert sit speciale. Dette medfører størst mulig effektivitet og samling af kompetencer på samme sted. Du vil ofte se en HTML5 Webdesigner/CSS 3 webdesigner arbejde tæt sammen med fx en App Udvikler og en JavaScript Udvikler.

Find din HTML5 Webdesigner her

Står du over for et større udviklingsprojekt, hvor der er brug for en dygtig frontend udvikler med speciale i HTML5/CSS3? ProData Consult har erfarne HTML5 Webdesignere, der kan udvikle flotte og funktionelle IT-løsninger. Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor facilitere stort set alle IT-projekter. ProData Consult sætter dig i forbindelse med en erfaren HTML5 Webdesigner, og vi sikrer, at I:

- Opnår den efterspurgte cross browser og cross device funktionalitet

- Bringer den nyeste ekspertviden om HTML5/CSS3 i anvendelse

- Opnår en effektiv udvikling af frontend

- Kan give brugerne af webløsningen større tilgængelighed og gode brugeroplevelser