ASP.NET Udvikler

Hvis du vil udvikle stabile og sikre webapplikationer, er en ASP.NET Udvikler en værdifuld kompetence på dit webudviklingshold.

Med en ASP.NET Udvikler fra ProData Consult får du:

- En stabil og sikker webløsning

- Specialiseret viden om potentialet i ASP.NET

- En velfungerende Microsoft-baseret platform

- En professionel og fleksibel udviklingskompetence

Nedenfor finder du yderligere information om en ASP.NET Udviklers ansvarsområder og kernekompetencer.

it-competence_8
it-competence_4

Hvad kan en ASP.NET Udvikler?

En ASP.NET Udvikler er specialist i at udvikle dynamiske og interaktive hjemmesider ved hjælp af ASP.NET. Mulighederne i ASP.NET er nemlig mange. En ASP.NET Udvikler kan hjælpe dig med at udvikle alt fra en simpel virksomhedshjemmeside til store komplekse Communities.

ASP.NET er et framework, der anvendes til at bygge alle former for webapplikationer og hjemmesider - især ved hjælp af HTML, CSS og JavaScript. En ASP.NET Udvikler kan hjælpe dig med at skabe en sikker og stabil webløsning, der er baseret på velafprøvet Microsoft-teknologi. Det er ikke kun i udviklingen af hjemmesider, at ASP.NET er en god platform. En ASP.NET Udvikler kan også uden problemer udvikle velfungerende og brugervenlige mobilapplikationer. ASP.NET er grundlægende en rigtig god programmeringsplatform, hvis du har i sinde at udvikle stabile webløsninger i ét samlet Microsoft-baseret framework.

Der findes flere programmeringsmodeller, der kan anvendes til at udvikle ASP.NET webapplikationer. Det er vigtigt at vælge en ASP.NET Udvikler, der har kompetencer inden for netop den programmeringsmodel, som organisationens nuværende IT-løsning er baseret på. Dermed sikrer du en smidig implementering af nye webløsninger. Hos ProData Consult finder du flere ASP.NET Udviklere, der har kompetencer inden for blandt andet:

- Model View Controller (MVC)

- WebForms

- WebAPI

En ASP.NET Udvikler kan sikre, at hjemmesiden indlæses hurtigt og dermed giver brugeren en forbedret brugeroplevelse. ASP.NET rummer som teknologi desuden også muligheden for at arbejde sammen med databaser. En ASP.NET Udvikler kan vælge mellem flere bagvedliggende kodningssprog til at udvikle webløsninger. Et af de hyppigt anvendte kodningssprog er C# - også kaldet C-sharp.

ASP.NET Udviklers fra ProData Consult er eksperter i at anvende C# til at udvikle flotte og velfungerende webløsninger. Med fokus på effektiv og professionel webudvikling kan en ASP.NET Udvikler hjælpe dig med at:

- Udvikle både simple og komplekse hjemmesider og webapplikationer

- Udnytte de unikke muligheder ved ASP.NET som platform

- Anvende C# til at udvikle webapplikationer

Med en ASP.NET Udvikler på webudviklingsteamet er du sikret en stabil, sikker og funktionel webløsning. En ASP.NET Udvikler er ekspert i Microsoft-baseret webudvikling og kan rådgive dig i ASP.NET programmeringssprogets potentiale, begrænsninger og kompatibilitet med øvrige elementer af webudviklingsarbejdet.

Hvordan arbejder en ASP.NET Udvikler?

En ASP.NET Udvikler hjælper med at finde den bedste metode til at anvende ASP.NET platformen og opfylde kravene for den webløsning, der skal udvikles. Organisationen er altid udgangspunktet for en ASP.NET Udvikler. Det betyder, at ASP.NET Udvikleren altid vil udvikle webapplikationer, der medregner og tager hensyn til de organisatoriske rammer og målene for IT-projektet. Ydermere vil en dygtig ASP.NET Udvikler bidrage med rådgivning omkring de mange muligheder i ASP.NET som programmeringsværktøj.

Typisk er en ASP.NET Udvikler en del af et større frontend webudviklingsteam, der arbejder tæt sammen. Teamet kan bestå af flere specialiserede webudviklere, som tilsammen kan opnå størst mulig effektivitet og samling af kompetencer. En ASP.NET Udvikler kan også samarbejde med andre ASP.NET Specialister om at udvikle komplekse og omfattende IT-løsninger. Hos ProData Consult finder du Nordens stærkeste kompetencer inden for ASP.NET webudvikling - uanset om du søger enkeltkonsulenter eller +25 ASP.NET specialister.

En ASP.NET Udvikler er en stærk spiller på webudviklingsholdet, men der kan være projekter, hvor det er relevant at få hjælp fra fx en .NET Udvikler, der i nogle tilfælde har bredere kompetencer. Som ASP.NET Udvikler er man en specialiseret udgave af en .NET udvikler. Uanset hvilke kompetencer I søger, vil ProData Consult kunne assistere med stærke IT-konsulenter inden for både .NET og ASP.NET.

Find din ASP.NET Udvikler her

Står du overfor et større IT-udviklingsprojekt, hvor der er brug for en dygtig frontend udvikler med speciale i ASP.NET? ProData Consult har dygtige ASP.NET Udviklers, der kan udvikle stabile og funktionelle IT- løsninger. Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor facilitere stort set alle IT-projekter. ProData Consult har erfarne og fleksible ASP.NET Udviklere med netop de kompetencer, I har brug for. Vi sætter jer i forbindelse med en ASP.NET Udvikler i løbet af blot 24 timer og sikrer, at I:

- Får en professionel Microsoft-baseret webløsning

- Bringer den nyeste ekspertviden om ASP.NET samt C# i anvendelse

- Får en stabil og sikker webløsning

- Opnår en effektiv udvikling af frontend