Webudvikler

Hvis du vil udvikle succesfulde IT-løsninger med kodning af højeste kvalitet, har du brug for en Webudvikler på IT-projektholdet.

Med en Webudvikler fra ProData Consult får du:

- En specialist i flere programmeringssprog

- IT-løsninger der både er funktionelle og flotte

- En brugervenlig grænseflade

- En professionel og effektiv udviklingskompetence

En Webudvikler sikrer professionel frontend webudvikling af høj kvalitet. Med en Webudvikler kan du sikre dig optimal funktionalitet, der samtidig tilgodeser kravene om brugervenlighed. Nedenfor finder du yderligere information om Webudviklerens ansvarsområder og kernekompetencer.

it-competence_3
it-competence_5

Hvad kan en Webudvikler?

Alle websites, mobilsites og andre IT-løsninger består af en backend og en frontend. De to dele skal fungere og spille sammen for at give den mest optimale brugeroplevelse - dette kan en Webudvikler sikre. Når der er tale om store IT-projekter, vil man typisk opdele udviklingskræfterne i to teams: Ét team, der har ansvar for udviklingen af backend og ét team, der har ansvar for udviklingen af frontend.

Frontend webudvikling er den del af udviklingsprocessen, hvor webdesignet implementeres i den tekniske platform. En frontend Webudvikler sørger for, at IT-løsningens frontend fungerer optimalt samtidigt med, at den fra et brugerperspektiv ser flot ud. En frontend Webudvikler arbejder med udvikling af flere IT-baserede løsninger som eksempelvis hjemmesider, mobilapplikationer og webshops. Når man udvikler IT-løsninger, er der mange elementer at tage højde for: Skal designet være responsivt? Skal man i stedet have en mobilside? Hvordan sørger man for, at hjemmesiden loader indholdet korrekt? Hvordan skaber man de bedste betingelser for søgemaskinerne? En Webudvikler kan rådgive om disse og mange andre designmæssige valg.

Med øje for IT-løsningens tekniske potentiale kombineret med en sans for brugervenligt webdesign sikrer en frontend Webudvikler at:

- IT-løsningens indhold og tekniske platform spiller sammen

- Brugeroplevelsen er i top

- Der vælges de rette platforme og kodningssprog

- IT-løsningen fungerer fejlfrit i alle browsere

En dygtig frontend Webudvikler sætter en ære i at udvikle brugervenlige løsninger, der skaber værdi for brugeren. Webudvikleren arbejder med flere forskellige teknologier og kodningssprog, der hver især har deres fordele. ProData Consults Webudviklere har især kompetencer inden for følgende teknologier og kodningssprog:

- JavaScript

- HTML 5/CSS 3

- jQuery

- AngularJS

- ASP.NET

- JSP

- PHP

- REST

- WCF

Webudviklerens kodningsarbejde er afgørende for flere funktionelle, designmæssige og brugermæssige områder. Kodning afgør blandt andet, hvordan en hjemmeside ser ud i de forskellige browsere, hvor hurtigt indholdet indlæses og hvorvidt hjemmesiden kan indekseres af søgemaskiner. Alt dette er specialistområder for en Webudvikler.

Hvordan arbejder en Webudvikler?

Succesfuld webudvikling er afgørende for, hvilken oplevelse brugeren af IT-løsningen har. Som Webudvikler er den vigtigste opgave at sikre en problemfri brugeroplevelse ved at implementere webdesignet korrekt i den tekniske platform. Samtidig er det Webudviklerens ansvar, at en hjemmeside er optimeret til samtlige browsere (Explorer, Safari, Chrome, m.fl.). Brugeroplevelsen er i centrum for frontend Webudviklerens arbejde. Hvis man som bruger sidder med en hjemmeside, der indlæses langsomt eller ikke viser indholdet korrekt, bliver man hurtigt irriteret. En Webudvikler er klar over disse udfordringer og ved, hvordan disse situationer undgås, så brugeren i stedet får en problemfri og professionel brugeroplevelse.

En Webudvikler befinder sig godt i et team, der samarbejder om projektet. Udvikling af frontend, eller af IT-løsninger i det hele taget, er sjældent en lineær proces. En frontend Webudvikler er derfor vant til at befinde sig i en agil udviklingsproces, hvor der kan ske ændringer undervejs. Webudvikleren er god til at samarbejde med flere udviklingskræfter om at nå frem til det fælles resultat: En succesfuld IT-løsning.

Der findes en masse frontend kodningssprog og platforme, som en Webudvikler begår sig på. Valget af kodningssprog og teknologi afgøres af, hvilke målsætninger IT-løsningens funktionalitet og design har. Dette vil en Webudvikler også kunne rådgive dig om. ProData Consults Webudviklere har kompetencer inden for bl.a. JavaScriptHTML 5 / CSS 3, jQuery, AngularJS, ASP.NET, Java Server Pages, PHP, REST og WCF.

Find din Webudvikler her

Står du over for et større udviklingsprojekt, hvor der er brug for en dygtig Webudvikler? ProData Consult har Webudviklere, der er specialister inden for JavaScript, HTML 5/CSS 3, ASP.NET, Java Server Pages (JSP) samt PHP. Vi kan derfor finde den rette Webudvikler til netop dit IT-projekt. Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor facilitere stort set alle IT-projekter. ProData Consult sætter dig i forbindelse med en erfaren frontend Webudvikler i løbet af blot 24 timer, og vi sikrer at I:

- Får en teknisk og designmæssig velfungerende IT-løsning

- Får en IT-løsning, der forener kompliceret teknologi og flot design

- Opnår stor brugervenlighed

- Giver brugerne en helstøbt og professionel oplevelse i interaktionen med IT-løsningen