Java Udvikler

Når du vil udvikle software af højeste kvalitet, som samtidigt passer til alle platforme, skal du bruge en Java Udvikler. En Java Udvikler kan både hjælpe dig med at udvikle store og små IT-løsninger.

Med en Java Udvikler fra ProData Consult får du:

- Ekspertviden om et velafprøvet og populært programmeringssprog

- En IT-løsning, der passer til flere platforme

- Effektiv og professionel softwareudvikling

- Specialiseret viden om Javas webudviklingsmuligheder

Nedenfor finder du yderligere information om en Java Udviklers ansvarsområder og kernekompetencer.

it-competence_2
it-competence_6

Hvad kan en Java Udvikler?

Java er et af de mest anvendte og populære programmeringssprog. I modsætning til JavaScript, der som et såkaldt scripting-sprog skrives direkte i et HTML-dokument og udføres i browseren, er Java et eksternt software- og programmeringssprog. En Java Udvikler kan udvikle software, der fungerer på stort set alle platforme. I dag kender de fleste til Java, fordi blandt andet Nem ID er bygget på Java. Som programmeringssprog rummer Java dog mange flere muligheder.

Med en Java Udvikler følger kompetencerne til at udvikle alt fra simple webapplikationer til større komplekse IT-løsninger. Java tilbyder mange programmeringsmuligheder både til web, mobil og andre platforme. Det er eksempelvis muligt at anvende Java til at udvikle webapplikationer til online-fora, shops, spil, online afstemninger og meget, meget mere. Det velkendte operativsystem Android er også baseret på Java-applikationer.

Java er en software, der kan afvikles på nærmest alle platforme (Windows, Unix, Linux, Mac, mobile platforme osv.). Dette åbner muligheden for at udvikle applikationer, der fungerer på tværs af flere platforme samtidig, hvilket øger tilgængeligheden af IT-løsningen, og det er dermed muligt at nå ud til alle tiltænkte brugere med den samme IT-løsning.

Med fokus på de mange muligheder for softwareudvikling gennem Java kan en Java Udvikler sikre:

- En IT-løsningen er optimeret til alle platforme

- En skræddersyet løsning, der lever op til de aftalte ønsker og behov

- En stabil og sikker cross device løsning

- At det store potentiale i Java udnyttes til fulde

Med en Java Udvikler på udviklingsholdet har du en udviklingsressource med kompetencer, der spænder bredt. En Java Udvikler har stor viden om softwareudvikling og kan rådgive dig i Javas potentiale, begrænsninger og kompatibilitet.

Der findes flere udgaver af Java, som fortsat udvikles for at leve op til de nyeste standarder for udvikling. Java 2 Enterprise Edition (J2EE) er en udgave af Java, der simplificerer udviklingen af applikationer ved at tilbyde standard komponenter. Dette giver tilmed en mere effektiv udviklingsproces. ProData Consult har også J2EE Specialister, der kan rådgive i programmeringssprogets potentiale, og hvordan det kan opfylde jeres krav til IT-løsningen.

Hvordan arbejder en Java Udvikler?

En Java Udvikler fra ProData Consult er i stand til hurtigt at indfinde sig på udviklingsteamet og bidrage med den fornødne viden. Som Java Udvikler er man en yderst fleksibel IT-konsulent, der arbejder med udgangspunkt i de krav, der stilles til IT-løsningen.

Java er umiddelbart simpelt at lære og anvende. Samtidig er det også et bredt programmeringssprog med et stort potentiale. En Java Udvikler, der har specialiseret sig i Java-sprogets muligheder, kan bidrage med ekspertviden og rådgive meget præcist om, hvordan du får det maksimale ud af Java som redskab til softwareudvikling.

Ofte ser du en Java Udvikler indgå i et større udviklingsteam, der samarbejder om at få det bedste resultat. Teamet kan bestå af flere udviklere med hver sit speciale, for at opnå størst mulig effektivitet og samle flest kompetencer på samme sted. Det er almindeligt at finde en Java Udvikler, der arbejder tæt sammen med fx en Android Udvikler eller en Webudvikler.

Find din Java Udvikler her

Står du over for et IT-udviklingsprojekt, hvor der er brug for en dygtig Java Udvikler? ProData Consult huser erfarne Java Udviklere, der kan levere professionel og effektiv softwareudvikling. Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor facilitere stort set alle IT-projekter. ProData Consult sætter dig i forbindelse med en kompetent Java Udvikler i løbet af blot 24 timer, og vi sikrer, at I:

- Kan udvikle alt fra simple applikationer til komplekse IT-løsninger

- Får ekspertviden og professionel rådgivning

- Opnår en effektiv udviklingsproces

- Kan give brugerne af IT-løsningen en god brugeroplevelse