.NET Udvikler

Hvis du vil udvikle velfungerende og skræddersyede løsninger, er en .NET Udvikler en værdifuld kompetence at have på udviklingsholdet.

Med en .NET Udvikler fra ProData Consult får du:

- Effektiv webudvikling og systemudvikling med udgangspunkt i jeres organisation

- Skræddersyet funktionalitet

- En velfungerende og velafprøvet Microsoft-baseret platform

- En erfaren og fleksibel udviklingsressource

Nedenfor finder du yderligere information om en .NET Udviklers ansvarsområder og kernekompetencer.

it-competence_4
it-competence_3

Hvad kan en .NET Udvikler?

En .NET Udvikler er en alsidig programmeringsressource, der kan afdække flere områder af webudvikling og systemudvikling. Du kan gøre brug af en .NET Udvikler ved både store og små opgaver. .NET er en velafprøvet programmeringsplatform for web- og systemudvikling, der især er velegnet til at udvikle klassiske applikationer og webløsninger på en effektiv måde. Ønsker du at udvikle en simpel applikation som tilføjelse til en allerede eksisterende IT-løsning, eller vil du bygge et stort og komplekst IT-projekt op fra bunden, kan en .NET Udvikler hjælpe. Den vigtigste fordel ved .NET er platformens ensartethed på tværs af programmeringsmodeller, hvormed det er lettere at overføre erfaring med f.eks. webudvikling til udvikling af systemapplikationer eller mobil applikationer. Dog anbefaler vi, at du vælger en specialiseret .NET konsulent, der kan bidrage med indgående viden inden for ét af .NET specialeområderne:

- ASP.NET
ASP.NET anvendes til at udvikle alt fra en simpel virksomheds-hjemmeside til store komplekse communities. ASP.NET er et framework, der især er kraftfuldt til at bygge webapplikationer ved hjælp af HTML, CSS og JavaScript.

- WCF
WCF er et Windows-baseret framework, der kan anvendes til at udvikle serviceorienterede webapplikationer. En af de vigtigste fordele ved WCF er, at programmeringsværktøjet rummer mange muligheder for at udvikle serviceorienterede applikationer.

- WPF
WPF er et grafisk system fra Microsoft, der gør det muligt at udvikle Windows klientapplikationer som kan skaleres til alle skærmstørrelser, både på PC og til Windows Phone.

En .NET Udviklers arbejde er afgørende for, hvordan en IT-løsning tager sig ud fra brugernes perspektiv. En dygtig .NET Udvikler sætter derfor en ære i at udvikle IT-løsninger, der både er funktionelle, flotte og brugervenlige. .NET Udvikleren kan arbejde med flere forskellige programmeringssprog, der hver især har sine fordele. ProData Consults .NET Udviklere tager udgangspunkt i jeres ønsker og krav til IT-løsningen og rådgiver om, hvordan .NET udviklingsplatformen bedst muligt løser opgaven.

Med fokus på effektiv og professionel webudvikling kan en .NET Udvikler hjælpe med at:

- Udvikle alt fra simple applikationer til komplekse IT-løsninger

- Udnytte de unikke muligheder ved .NET som programmeringsværktøj

- Ekspertviden om .NET specialeområderne

- Programmere til vidt forskellige formål

Når du har en .NET Udvikler med på udviklingsteamet, er du sikker på at få en velfungerende webløsning. En .NET Udvikler er ekspert i Microsoft-baseret udvikling og kan rådgive dig i .NET programmeringssprogets potentiale, begrænsninger og kompatibilitet med øvrige programmerede elementer. En .NET Developer kan hjælpe dig til en succesfuld og professionel løsning.

Hvordan arbejder en .NET Udvikler?

Din organisations mål og eksisterende IT-løsninger vil altid være udgangspunktet for en .NET Udvikler. Med en .NET Udvikler på holdet kan du udvikle avancerede IT-løsninger, der er skræddersyet til organisationen og jeres mål for udviklingsprojektet. En dygtig .NET Udvikler kan rådgive om de mange muligheder, .NET tilbyder for udvikling af web- og systemapplikationer, og ydermere hjælpe med at finde den bedste metode for at anvende .NET som platform til at opfylde kravene til din IT-løsning.

Som .NET Udvikler er man typisk en del af et større udviklingsteam. Teamet kan bestå af flere udviklere med hver deres speciale, som eksempelvis ASP.NET, WCF eller WPF. Det gør sig gældende for både en .NET Udvikler og ProData Consults øvrige IT-konsulenter, at de fungerer godt i et projektteam, hvor der samarbejdes på tværs af udviklingsressourcer og projektledere. En .NET Udvikler arbejder især ofte sammen med andre .NET Specialister om at udvikle komplekse og omfattende IT-løsninger. Hos ProData Consult finder du nogle af nordens stærkeste kompetencer inden for .NET webudvikling og systemudvikling. ProData Consult kan samle et helt team af de .NET udviklingskompetencer, der er brug for - uanset om du søger enkeltkonsulenter eller +50 .NET konsulenter.

Find din .NET Udvikler her

Står du overfor et større udviklingsprojekt, hvor der er brug for en dygtig .NET Udvikler? ProData Consult har dygtige .NET Udviklere, der har kompetencer inden for ASP.NET, WCF, og WPF. Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor facilitere både små og store IT-projekter. ProData Consult sætter jer i forbindelse med en erfaren .NET Udvikler og sikrer således, at I:

- Får en stabil og velfungerende webløsning

- Opnår en effektiv webudviklingsproces

- Rådgives professionelt om .NET og .NET-specialistområderne

- Får en skræddersyet løsning, der er tilpasset organisationen