WPF Udvikler

Hvis du vil udvikle funktionelle Windows applikationer, er en WPF Udvikler en nyttig og værdifuld kompetence på udviklingsholdet. En WPF Udvikler kan hjælpe dig med at udvikle en professionel løsning.

Med en WPF Udvikler fra ProData Consult får du:

- En stabil og funktionel systemløsning

- Specialiseret viden om potentialet i WPF

- En velfungerende Microsoft-baseret løsning

- Effektivisering af time-to-market

it-competence_6
it-competence_8

Hvad kan en WPF Udvikler?

Windows Presentation Foundation (WPF) er et grafisk system fra Microsoft, der gør det muligt at udvikle Windows klientapplikationer. WPF er det grafiske grundlag for moderne Windows applikationer. Målet er blandt andet at kunne udvikle et stort Windows klientprogram, som kan skaleres til alle skærmstørrelser for lettere at skabe sammenhæng mellem overgangene fra Windows, Windows Phone og andre platforme. WPF erstatter Win32 samt WinForms programmering, da disse gamle teknologier kun virker på en fuld Windows OS og ikke giver samme mulighed for at skalere til de nye skærmopløsninger, som vi ser i dag.

Det kan være en stor udfordring at udvikle grafisk tunge brugergrænseflader, men dette kan en WPF Udvikler afhjælpe. WPF tilbyder et bibliotek af standard vinduer, objekter og handlinger, der alle kan tilpasses grafisk af en designer, således at systemet får jeres unikke identitet og grafiske udtryk. En WPF Udvikler kan også, ved hjælp af Microsoft Silverlight, udvikle interaktivt indhold til webløsninger, såsom animationer, interaktive bannere eller video.

WPF er en del af .NET frameworket, og en WPF Udvikler er derfor en specialiseret udgave af en .NET udvikler. Platformen .NET er et alsidigt værktøj, der kan dække de fleste områder af web- og systemudvikling. Den vigtigste fordel ved .NET er platformens ensartethed på tværs af programmeringsmodeller, hvormed det er lettere at overføre erfaring med f.eks. webudvikling til udvikling af systemapplikationer eller mobil applikationer. Der findes flere specialeområder inden for .NET udvikling, hvoraf WPF er ét af dem.

.NET platformen er især velegnet til at udvikle klassiske applikationer og webløsninger på en effektiv måde. Med fokus på effektiv og professionel udvikling kan en WPF Udvikler hjælpe dig med at:

- Udvikle både simple og komplekse Windows applikationer der ser godt ud på Full HD og Ultra HD skærme

- Udnytte de unikke muligheder ved WPF teknologien

- Udnytte Silverlight til at udvikle interaktivt webindhold

- Skabe brugergrænseflader med flot design gennem Modern UI (Metro)

Modern UI (Metro) er et af Microsofts designsprog, der primært anvendes til at designe flotte og velfungerende brugergrænseflader. En WPF Udvikler kan rådgive dig i mulighederne ved Modern UI. En WPF Udvikler har desuden dyb viden om Microsoft-baseret udvikling og kan rådgive om, hvilke muligheder og begrænsninger der er i WPF teknologien. Din WPF Udvikler vil hjælpe dig med at finde den bedste metode til at anvende udviklingsværktøjet, så kravene til jeres IT-udviklingsprojekt opnås og indfries.

Fordelen ved at vælge en ekstern WPF Udvikler fra ProData Consult er, at du får en meget fleksibel udviklingskompetence, der hurtigt kan træde til i udviklingsprocessen med det samme. Dette er en stor fordel, hvis man for eksempel har en deadline for udviklingsprojektet, som ellers er umulig at nå.

Hvordan arbejder en WPF Udvikler?

Virksomheden er altid udgangspunktet for en WPF Udvikler. Det betyder, at WPF udvikleren altid vil udvikle applikationer, der tager hensyn til de organisatoriske rammer og succeskriterierne for IT-projektet. En WPF Udvikler finder i samarbejde med virksomheden den bedste metode til at anvende WPF teknologien, der kan opfylde kravene til din løsning.

Som WPF Udvikler indgår man typisk i et større udviklingsteam. Teamet kan bestå af flere udviklere med hvert sit speciale for at opnå størst mulig effektivitet og samle kompetencerne på ét og samme sted. En WPF udvikler arbejder ofte sammen med flere .NET specialister om at udvikle komplekse og omfattende IT-løsninger. Hos ProData Consult finder man nogle af nordens stærkeste kompetencer inden for .NET udvikling - uanset om du søger enkeltkonsulenter eller +25 .NET konsulenter. ProData Consult huser også udviklere inden for ASP.NET, WCF og Windows Phone. WPF anvendes ofte med .NET programmeringssproget C#/C-sharp. ProData Consults WPF Udviklere er derfor eksperter i at anvende WPF og C# i samspil til at udvikle flotte Windows applikationer.

Find din WPF Udvikler her

Står du over for et større udviklingsprojekt, hvor der er brug for en dygtig WPF Udvikler til at udvikle Microsoft-baserede IT-løsninger? Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor facilitere stort set alle IT-projekter. ProData Consult har erfarne og fleksible WPF Udvikler med netop de kompetencer, I har brug for. Vi sætter jer i forbindelse med en WPF Udvikler i løbet af blot 24 timer, og vi sørger for, at I:

- Får en professionel Microsoft-baseret løsning

- Bringer den nyeste ekspertviden om WPF samt C# i anvendelse

- Får en skræddersyet løsning, der er tilpasset jeres mål

- Opnår en effektiv udviklingsproces