WCF Udvikler

Hvis du vil udvikle robuste og funktionelle serviceorienterede web- eller systemapplikationer, er en WCF Udvikler en vigtig kompetence på udviklingsteamet.

Med en WCF Udvikler fra ProData Consult får du:

- Professionel udvikling af serviceapplikationer

- En stabil og funktionel web- eller systemløsning

- Specialiseret viden om potentialet i WCF

- En velfungerende Microsoft-baseret løsning

Nedenfor finder du yderligere information om en WCF Udviklers ansvarsområder og kernekompetencer.

it-competence_3
it-competence_6

Hvad kan en WCF Udvikler?

Når behovet er der for en velfungerende IT-løsning, der tilbyder services til brugere, er det yderst relevant at inddrage en WCF Udviklers kompetencer i udviklingsprojektet. WCF er en forkortelse for Windows Communication Foundation. WCF er et Windows-baseret framework, der kan anvendes til at udvikle serviceorienterede applikationer. En af de vigtigste fordele ved WCF er, at rammeværktøjet rummer mange muligheder for at udvikle serviceorienteret arkitektur (også kaldet SOA).

Det er især relevant at gøre brug af en WCF Udvikler i virksomheder, der har fokus på serviceapplikationer eller i det hele taget ønsker at inkludere et servicelag i IT-løsningen. Det kan være relevant, hvis du eksempelvis ønsker at udvikle en funktion til at håndtere pengetransaktioner, chat med udveksling af data eller en tjeneste, der kan levere aktuelle data såsom trafikmeldinger. En WCF Udvikler kan hjælpe dig med at udvikle en professionel løsning, der har serviceorienterede applikationer i centrum - uanset om der er tale om mindre tilføjelser eller store serviceapplikationer med tusindvis af brugere.

Med fokus på effektiv og professionel udvikling kan en WCF Udvikler hjælpe dig med at:

- Udvikle både simple og komplekse Windows web- eller systemapplikationer

- Tilbyde velfungerende services til IT-løsningens brugere

- Udnytte de unikke muligheder ved WCF teknologien

- Skabe brugergrænseflader med et flot design

En WCF Udvikler ved alt om serviceorienteret udvikling og kan rådgive om, hvilke muligheder og begrænsninger der er ved WCF teknologien. Din WCF Udvikler vil hjælpe dig med at finde den bedste metode for at anvende teknologien til at opfylde kravene for jeres IT-udviklingsprojekt. Dertil er den store fordel, at en ekstern WCF Udvikler kan betragte et IT-udviklingsprojekt med friske øje og dermed sikre, at alle perspektiver af udviklingen udforskes med henblik på at opnå det bedste resultat.

WCF er en del af .NET frameworket. Derfor betragtes en WCF Udvikler ofte som en specialiseret udgave af en .NET Udvikler. Platformen .NET er et alsidigt værktøj, der kan anvendes til at dække mange områder af web- og systemudvikling. Den vigtigste fordel ved .NET er platformens ensartethed på tværs af programmeringsmodeller, hvormed det er lettere at overføre erfaring med f.eks. webudvikling til udvikling af systemapplikationer eller mobil applikationer. .NET platformen er især velegnet til at udvikle klassiske applikationer og webløsninger på en effektiv måde. WCF anvendes ofte med .NET programmeringssproget C#/C-sharp. WCF Udviklere fra ProData Consult er eksperter i at anvende WCF og C# i samspil med det hovedformål at udvikle flotte serviceapplikationer.

Der findes flere specialeområder inden for .NET udvikling, hvoraf WCF blot er ét af dem. ProData Consult huser også udviklere inden for ASP.NET og WPF.

Hvordan arbejder en WCF Udvikler?

En dygtig WCF Udvikler kan bidrage med rådgivning om de mange muligheder for web- eller systemudvikling, som WCF tilbyder. Virksomheden er altid udgangspunktet for en dygtig udvikler, hvilket betyder at WCF Udvikleren arbejder ud fra de ønsker og succeskriterier, virksomheden sætter for udviklingsprojektet. WCF Udviklerens særlige kompetence er at have øje for servicedimensionen og mulighederne for serviceapplikationer. Derfor vil en WCF Udvikler hjælpe dig med at finde den bedste metode til at anvende WCF teknologien til at opfylde kravene for service i din kommende IT-løsning.

Som WCF Udvikler er man ofte en del af et større udviklingsteam, der samarbejder om opgaven. Teamet kan bestå af flere udviklere med hver deres speciale for at opnå størst mulig effektivitet og samle kompetencerne på ét sted. Ud over at større IT-projekter ofte har fx en UX designer og en Scrum Master tilknyttet, arbejder en WCF Udvikler ofte sammen med flere .NET specialister om at udvikle IT-løsninger. Hos ProData Consult finder du nogle af nordens stærkeste kompetencer inden for .NET udvikling - uanset om du søger enkeltkonsulenter eller +25 .NET konsulenter.

Find din WCF Udvikler her

Står du over for et større udviklingsprojekt, hvor der er brug for en dygtig WCF Udvikler til at udvikle Microsoft-baserede serviceapplikationer? Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor facilitere stort set alle IT-projekter. ProData Consult har erfarne og fleksible WCF Udviklere med netop de kompetencer, I har brug for. Vi sætter jer i forbindelse med en kompetent WCF Udvikler og sikrer, at I:

- Får professionelle serviceorienterede applikationer

- Bringer den nyeste ekspertviden om WCF samt C# i anvendelse

- Får en skræddersyet web- eller systemløsning, der er tilpasset jeres mål

- Opnår en effektiv udviklingsproces