Softwareudvikler

Hvis du vil udvikle succesfulde IT-løsninger med kodning af højeste kvalitet, har du brug for en Softwareudvikler på projektholdet.

Vælger du en Softwareudvikler fra ProData Consult, får du:

- Skræddersyede og funktionelle IT-løsninger

- En professionel, fleksibel og effektiv udviklingskompetence

- En softwareudviklingsspecialist, der mestrer flere programmeringssprog

- Brugervenligt software, der lever op til dine ønsker og behov

En Softwareudvikler sikrer effektiv softwareudvikling af høj kvalitet. Med en Softwareudvikler får du en web- eller systemløsning med optimal funktionalitet og brugervenlighed - altid med udgangspunkt i forretningens mål for IT-projektet.

Nedenfor finder du yderligere information om Softwareudviklerens ansvarsområder og kernekompetencer.

it-competence_2
it-competence_6

Hvad kan en Softwareudvikler?

Software er en generel betegnelse for samlinger af programmer, som gør en computer i stand til at løse bestemte opgaver. Software er i dag en stor del af enhver virksomhed og bidrager i høj grad til at drive og styrke udviklingen af virksomheder. Software kan blandt andet have til formål at effektivisere interne processer i virksomheden eller tilbyde virksomhedens kunder en unik service.

Når man står over for et IT-udviklingsprojekt, er en Softwareudvikler en uundværlig kompetence. I udviklingen af software er der mange elementer at tage højde for som fx: Hvilket formål tjener softwaren? Hvilken platform skal det udvikles i? Hvilket programmeringsværktøj kan løse opgaven? Og hvilke webudviklingsspecialister er der brug for? En Softwareudvikler kan rådgive om disse beslutninger og sikre, at resultatet lever op til de krav, der stilles for IT-projektet.

En Softwareudvikler går også under navnet Systemarkitekt eller systemdesigner. Dette skyldes, at en stor del af Softwareudviklerens arbejde er at strukturere softwarens indhold, således at softwaren både er funktionel, brugervenlig og har et flot design. Med øje for IT-løsningens tekniske potentiale kombineret med en sans for brugervenligt webdesign, kan en Softwareudvikler hjælpe dig med at:

- Udvikle software, der lever op til jeres ønsker

- Sikre, at indhold og teknologi spiller sammen

- Vælge den rette platform og det rette programmeringssprog

- Sørge for, at brugeroplevelsen af det nye software er i top

En Softwareudvikler IT-konsulent på timebasis har flere fordele. For det første får du en meget fleksibel og projektorienteret arbejdskraft, der befinder sig godt i et projektteam. For det andet kan du opnå meget større kontrol over processen, da du løbende kan kontrollere, at det færdige produkt vil leve op til forventningerne. Afslutningsvis har du mulighed for at skræddersy et projekthold med netop de kompetencer og specialiseringer, det pågældende IT-projekt kræver.

ProData Consult huser alle de kompetencer, der skal til for at strukturere og lede et omfattende IT-projekt fra start til slut. Ud over dygtige Softwareudviklere stiller ProData Consult blandt andre disse kompetencer til rådighed: ProjektlederApp udviklerWebudviklerTest ManagerUX Designer og mange flere. Uafhængigt af størrelsen og kompleksiteten af dit IT-projekt kan vi sammensætte et hold af både projektledere og udviklingskompetencer, så du med sikkerhed kommer helt i mål.

Hvordan arbejder en Softwareudvikler?

En Softwareudvikler er afgørende for, hvordan web- eller systemløsningen tager sig ud fra brugerens perspektiv. Derfor er Softwareudviklerens arbejde også afgørende for, hvor stor en succes løsningen bliver hos brugerne og kunderne. En dygtig Softwareudvikler arbejder med udgangspunkt i organisationen, der står bag softwaren samt brugergruppen, der skal anvende den. Det handler om at finde balancen mellem teknologi, funktionalitet og design; noget en Softwareudvikler er ekspert i.

En Softwareudvikler befinder sig godt i et større udviklingsteam, der samarbejder om IT-projektet. Softwareudvikling er sjældent en lineær proces. Derfor er man som Softwareudvikler vant til at være en del af en agil udviklingsproces, der kræver tilpasninger undervejs. Softwareudvikleren arbejder med flere forskellige teknologier og programmeringssprog, der hver især har sine fordele og begrænsninger. ProData Consults Softwareudviklere har især kompetencer inden for disse teknologier/sprog: C#PHPJavaScript.NET og Java.

Find din Softwareudvikler her

Skal din virksomhed til at søsætte et større IT-projekt, hvor der er brug for en professionel Softwareudvikler? ProData Consult har Softwareudviklere med kompetencer til at udvikle alt fra simple webapplikationer til større komplekse IT-løsninger. Vi kan derfor finde den rette Softwareudvikler til netop dit projekt. Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister står derfor til rådighed for at facilitere stort set alle IT-projekter - små som større. ProData Consult sætter dig i forbindelse med en dygtig Softwareudvikler i løbet af blot 24 timer, og vi sikrer, at I:

- Styrker jeres virksomhed gennem skræddersyet software

- Får en løsning, der forener teknologi, funktionalitet og flot design

- Når succesfuldt i mål til den aftalte deadline

- Opnår en effektiv IT-udviklingsproces