SAP ABAP Udvikler

Når du vil udvikle nye SAP softwareløsninger eller optimere eksisterende, er det en god idé at gøre brug af en SAP ABAP Udvikler i udviklingsprojektet.

Med en SAP ABAP Udvikler fra ProData Consult får du:

- En professionel og fleksibel udviklingsressource

- En specialist inden for de mange muligheder ved SAP

- Effektivisering og automatisering af forretningsprocesser

- Mulighed for at spare både tid og ressourcer

it-competence_8
it-competence_3

Hvad kan en SAP ABAP Udvikler?

SAP er navnet på en gigantisk tysk softwarevirksomhed med en bred vifte af softwareløsninger til store virksomheder. SAP rummer mange muligheder for softwareløsninger gennem specialiserede SAP subsystemer og kan danne teknisk platform for store virksomheder med adskillige IT-processer. Blandt de danske virksomheder, der anvender SAP softwareløsninger, kan nævnes: Danfoss, Toms, Dansk Supermarked og SKAT.

Et af systemerne under SAP-paraplyen er ABAP (Advanced Business Application Programming) - et programmeringssprog udviklet af SAP. Som SAP ABAP Udvikler mestrer man ABAP programmeringssproget til at udvikle både simple og komplekse softwareløsninger. SAPs softwareløsninger spænder vidt fra Human Ressources, Økonomistyring, Supply Chain Management, IT Management, Business Intelligence og Enterprise Performance Management.

SAP ABAP Udviklere er eksperter i at udvikle softwareløsninger, der håndterer virksomhedens processer. Som SAP ABAP Udvikler er man fokuseret på at udvikle software, der understøtter virksomheden og virksomhedens processer - hvad enten der er tale om interne eller eksterne udviklingsområder.

En SAP ABAP Udvikler kan hurtigt træde til i jeres IT-afdeling og udvikle SAP softwareløsninger i samarbejde med jeres eksisterende IT-udviklingskompetencer. Som SAP ABAP Udvikler har man øje for både funktionalitet og brugervenlighed. SAP ABAP Udviklerene vil både kunne hjælpe jer med at forbedre eksisterende processer i jeres SAP softwareløsninger samt udvikle nye løsninger, der matcher jeres behov.

En SAP ABAP Udvikler går også under betegnelsen SAP ABAP konsulent. Dette skyldes, at de kompetencer, man som Udvikler tilegner sig, let kan omsættes til en rådgivende funktion. Det betyder, at I kan få rådgivning i en optimal udnyttelse af SAP platformen. En SAP ABAP Udvikler kan dermed, udover at være en vigtig udviklingsressource, fungere som teknisk konsulent angående anvendelsen af SAP-løsninger og de mange muligheder for procesoptimering.

Med fokus på at udvikle velfungerende SAP softwareløsninger gennem ABAP, kan en SAP ABAP Udvikler sikre, at I:

- Får præcis de softwareløsninger, der understøtter virksomhedens processer

- Får hjælp til både eksisterende og nye SAP softwareløsninger

- Kommer effektivt gennem udviklingsprojektet

- Kan effektivisere og automatisere processer, der reducerer omkostninger og risici

SAP indeholder uanede muligheder. Ethvert SAP produkt har sine egenskaber og fordele. Med en SAP ABAP Udvikler på holdet får I kvalificeret rådgivning om, hvilke softwareløsninger der kan skabe værdi for jeres virksomhed, samt hvordan I kan optimere allerede eksisterende SAP løsninger.

Ud over SAP ABAP Udviklere har ProData Consult flere SAP Udviklingseksperter, der har specialiseret sig i de mange SAP softwareløsninger. Med udgangspunkt i jeres behov kan ProData Consult finde en SAP ABAP Udvikler med netop den specialisering og know-how, I mangler.

Hvordan arbejder en SAP ABAP Udvikler?

NetWeaver er den primære teknologiske platform til at bygge SAP applikationer; derfor er det også SAP ABAP Udviklerens hjemmebane.

IT-udviklingsprojekter er ofte præget af en agil metode, hvor der kan ske ændringer undervejs i udviklingsprocessen. SAP ABAP Udviklere er vant til at være en del af en agil udviklingsproces, der kræver hurtig tilpasning. En SAP ABAP Udvikler er desuden en udpræget holdspiller, der er vant til at arbejde tæt sammen med andre kompetencer om at udvikle succesfulde softwareløsninger.

Med en SAP ABAP Udvikler fra ProData Consult får du ikke kun en fleksibel udviklingsressource. Du får tilmed en erfaren IT-konsulent, der med flere års erfaring i IT-branchen kan fungere som sparringspartner og bidrage med nye perspektiver på jeres IT-miljø.

Find din SAP ABAP Udvikler her

Behovet for eksterne udviklingsressourcer kan opstå øjeblikkeligt. Når du vælger en SAP ABAP Udvikler fra ProData Consult, får du en yderst fleksibel udviklingskompetence, der kan træde ind i jeres IT-afdeling fra dag til dag. Hos ProData Consult finder du flere erfarne SAP ABAP Udviklere med hver deres spidskompetencer og erfaringer. Vi kan derfor levere netop de kompetencer, du søger for at imødekomme virksomhedens konkrete behov. Udover dygtige SAP ABAP Udviklere dækker ProData Consults IT-konsulenter mere end 4.000 kompetencer. Vores erfarne konsulenter kan derfor bidrage værdifuldt til stort set alle IT-projekter. Tag kontakt i dag og ProData Consult vil sætte dig i forbindelse med en SAP ABAP Udvikler i løbet af blot 24 timer. Vi sikrer, at I:

- Hurtigt får en kompetent udviklingsressource ind i virksomheden

- Kan udnytte de mange muligheder ved SAP

- Kan effektivisere samt automatisere forretningsprocesser for dermed af skabe vækst

- Får en professionel og erfaren konsulent, der kan rådgive i SAPs univers