SCCM & SCOM Konsulent

Hvis du vil effektivisere din IT-afdeling og holde fokus på en velfungerende og fleksibel IT-infrastruktur, er en SCCM & SCOM Konsulent uundværlig.

Med en SCCM & SCOM Konsulent fra ProData Consult får du:

- Optimering og effektivisering af IT-infrastruktur

- Professionel overvågning af performance på software og applikationer

- En specialiseret infrastrukturkonsulent med erfaring i System Center værktøjer

- En fleksibel ressource med gode samarbejdsevner

it-competence_5
it-competence_4

Hvad kan en SCCM & SCOM Konsulent?

Virksomheder er typisk afhængige af at have et velfungerende IT-miljø, både til interne processer og applikationer samt de services, kunderne nyder godt af. Med en SCCM & SCOM Konsulent i IT-afdelingen, kan du sikre dig, at infrastrukturen er under professionel overvågning. Opstår der et problem, er det vigtigt at identificere problemet og årsagen, og dette kan en SCCM & SCOM Konsulent hjælpe med. Jo flere computere i virksomhedens IT-miljø, jo mere kompliceret er opgaven at identificere og behandle et problem. Derfor er en SCCM & SCOM Konsulent en meget værdifuld kompetence i IT-afdelingen. SCCM & SCOM Konsulenten kan sikre en velfungerende IT-afdeling ved at monitorere og tilpasse hardware og software, så IT-afdelingen leverer 100% på effektivitet og service.

System Center er en omfattende Microsoft platform, der gør det muligt at overvåge og styre et stort IT-miljø, herunder serverens infrastruktur. En SCCM & SCOM Konsulent går også under betegnelsen infrastrukturkonsulent eller blot System Center Konsulent. ProData Consult har infrastrukturkonsulenter med stærk kendskab til System Center produkterne; især System Center Configuration Manager (SCCM) og System Center Operations Manager (SCOM).

Med fokus på at styrke virksomhedens IT-miljø og infrastruktur kan en SCCM & SCOM Konsulent sikre:

- Effektiv identificering og løsning af IT-problemer

- Overvågning af IT-miljøet, for at sikre optimal anvendelse og tilgængelighed

- Optimal udnyttelse af System Center værktøjer

Som SCCM & SCOM Konsulent er man ekspert i at styrke virksomheden gennem de værktøjer, System Center stiller til rådighed. Ud over SCCM & SCOM Konsulentens område inkluderer System Center pakken også: System Center Data Protection Manager, System Center Service Manager og System Center Virtual Machine Manager. Med udgangspunkt i dine behov vil ProData Consult finde netop den kompetence og ekspertviden inden for System Center, du har brug for.

Hvordan arbejder en SCCM & SCOM Konsulent?

System Center værktøjerne er SCCM & SCOM Konsulentens bedste ven og allierede. Som SCCM & SCOM Konsulent er man ekspert i at anvende værktøjerne til at vedligeholde og styrke komplicerede IT-miljøer, der kan inkludere enheder både lokalt og fjernt. Som SCCM & SCOM Konsulent fra ProData Consult ved man, hvordan SCCM og SCOM udnyttes optimalt. Med udgangspunkt i virksomhedens organisation og konkrete behov vil SCCM & SCOM Konsulenten tilpasse og optimere infrastrukturen, så I når alle jeres mål for IT-afdelingen.

System Center indeholder værktøjer, der blandt andet bruges til at styre og monitorere Windows installationer. SCCM & SCOM Konsulenten er ekspert i netop SCCM samt SCOM, der rummer disse egenskaber:

- SCCM er forkortelsen for System Center Configuration Manager. SCCM er et Microsoft-baseret værktøj, der gør en SCCM & SCOM Konsulent i stand til at styre store mængder af software. Med SCCM kan man implementere operativsystemer, programmer og software, overvåge hardware, fjernstyre computere og meget mere.

- SCOM eller System Center Operations Manager er et værktøj, der kan monitorere IT-miljøets infrastruktur. Med SCOM kan man sikre sig en fleksibel, effektiv og velfungerende infrastruktur, der i sidste ende vil styrke hele organisationen. SCOM giver adgang til at monitorere ydeevne og statusinformationer på software. Værktøjet rummer også muligheden for at modtage advarsler, hvis systemet eksempelvis identificerer en sikkerhedsbrist.

Når du vælger en SCCM & SCOM Konsulent, får du derfor en IT-Konsulent, der har indgående viden og erfaring med korrekt opsætning. Det er afgørende at vælge en Konsulent, der har specifik erfaring med SCCM og SCOM, for dermed at spare både tid og ressourcer. Med en System Center Konsulent fra ProData, kan du få glæde af fordelene ved System Center værktøjerne med det samme.

Find din SCCM & SCOM Konsulent her

Hos ProData Consult finder du erfarne og kompetente SCCM & SCOM Konsulenter, der står klar til at blive en del af IT-afdelingen for at optimere og effektivisere IT-infrastrukturen. En SCCM & SCOM Konsulent fra Prodata Consult er en fleksibel ressource, der er rustet til at springe til, når behovet opstår. ProData Consult huser mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores Konsulenter kan derfor bidrage værdifuldt til stort set alle IT-projekter. ProData Consult kan sætte dig i forbindelse med en SCCM & SCOM Konsulent i løbet af blot 24 timer, så I kan komme i gang med det samme. I samarbejde med SCCM & SCOM Konsulenten sikrer vi dermed, at I:

- Optimerer infrastrukturen og får et velfungerende IT-miljø

- Kan opnå effektiv problemløsning i IT-afdelingen

- Kan monitorere ydeevne på applikationer og software

- Kan udnytte System Center værktøjer på bedste vis