Microsoft BI Konsulent

Når du vil have en specialist i Business Intelligence værktøjer, der kan sikre dig en fleksibel organisation og udnyttelse af styrken i forretningens data, er det en god idé at involvere en Microsoft Business Intelligence Konsulent i din virksomhed.

Med en Microsoft Business Intelligence Konsulent fra ProData Consult får du:

- Ekspertviden om Business Intelligence værktøjer

- Mulighed for at opnå indsigt i din kundegruppe samt andre data

- Omfattende analyseløsninger til forudsigelser og udforskning af data

- En erfaren IT-Konsulent med gode samarbejdsevner

it-competence_7
it-competence_4

Hvad kan en Microsoft Business Intelligence Konsulent?

Business Intelligence (BI) er et samlende begreb for softwareløsninger, der skaber overblik over virksomhedens store datamængder. En Microsoft Business Intelligence Konsulent kan bidrage med stærke BI værktøjer, der mestrer indsamling, bearbejdning, integration, præsentation af data og meget mere.

I en moderne virksomhed kræves der en fleksibel og sikker Business Intelligence platform, der kan sørge for, at alle IT-services fungerer optimalt, også når der opstår forandringer i virksomheden. En Microsoft Business Intelligence Konsulent er ekspert i at anvende Microsoft-baserede Business Intelligence værktøjer, der anvendes til at udtrække, analysere og afrapportere data. Med en Microsoft Business Intelligence Konsulent på holdet kan du opnå effektive forretningsprocesser, da der holdes overblik over virksomhedens data, som ofte kan være store og komplekse størrelser. En moderne organisation gennemgår forandringer, og det er vigtigt, at disse forandringer håndteres professionelt - blandt andet med hjælp fra en Microsoft Business Intelligence Konsulent. Du kan stå i en situation, hvor kundebasen vokser markant, og der skal ske nogle forandringer for at virksomheden følger med denne udvikling. I disse tilfælde af hurtigt skiftende data- og forretningsbehov er det essentielt, at organisationen er rustet til at tilpasse sig nye vilkår effektivt.

Med fokus på at styrke forretningen gennem virksomhedens data kan en Microsoft Business Intelligence Konsulent sikre, at:

- I kommer hurtigt fra udfordring til løsning gennem grundig analyse

- Virksomhedens data let kan visualiseres og præsenteres

- I kan bygge omfattende analyseløsninger med interaktiv udforskning af data

- I opnår en stærk forandringsevne, fordi I har overblik over alle data

Der er typisk brug for en Microsoft Business Intelligence Konsulent i større virksomheder, som dagligt tilbyder services og arbejder med større brugergrupper. Vælger du en Microsoft Business Intelligence Konsulent, kan du være sikker på at få en IT-Konsulent med specialistviden om Microsofts BI værktøjer. Det betyder, at Konsulenten kan rådgive om, hvorledes værktøjerne anvendes bedst muligt og i hvilke tilfælde, de enkelte værktøjer udnyttes bedst.

Hvordan arbejder en Micosoft Business Intelligence Konsulent?

En Microsoft Business Intelligence Konsulent fra ProData Consult har kompetencer inden for Micosoft Business Intelligence stack: SSIS (SQL server integrations services), SSRS (SQL server reporting services) og SSAS (SQL server analysis services). SQL er et Microsoft-baseret system til databaseadministration, der anvendes af større virksomheder til at strukturere og håndtere data. Som Microsoft Intelligence Konsulent er man specialiseret i at arbejde med komplekse data og omsætte disse til rapporter og præsentationer, der kan danne grundlag for vigtige beslutninger i virksomheden. Når du vælger en Microsoft Business Intelligence Konsulent får du derfor en IT-Konsulent, der har indgående viden om SQL server værktøjerne og kan hjælpe jer med at udnytte værktøjernes fulde potentiale.

- SQL server integrations services (SSIS)
En Microsoft Business Intelligence Konsulent med speciale i SQL server integration services kan sørge for problemfri dataintegration og løse komplekse problemstillinger i virksomheden ved hjælp af professionel datahåndtering i SQL serveren.

- SQL server reporting services (SSRS)
En Microsoft Business Intelligence Konsulent med speciale i SQL server reporting services er ekspert i at anvende platformens rapportfunktionalitet. Rapportservicen indeholder et bredt udvalg af værktøjer til at udarbejde og sende rapporter, der eksempelvis muliggør, at Udviklere let kan integrere data.

- SQL server analysis services (SSAS)
En Microsoft Business Intelligence Konsulent med speciale i SQL server analysis services kan hjælpe med at udnytte analyseservices til at skabe effektive analysemodeller, så I hurtigt kan gå fra udfordring til løsning.

Find din Microsoft Business Intelligence Konsulent her

ProData Consult huser flere kompetente Microsoft Business Intelligence Konsulenter, der er klar til at indgå i jeres IT-afdeling og hjælpe jer med at få overblik over og optimal udnyttelse af virksomhedens mange data. Foruden kompetencen Microsoft Business Intelligence Konsulent dækker ProData Consults IT-Konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor bidrage værdifuldt til praktisk talt alle IT-projekter. ProData Consult sætter dig i forbindelse med en Microsoft Business Intelligence Konsulent i løbet af blot 24 timer, og vi sikrer, at I:

- Får ekspertviden om Business Intelligence værktøjer

- Bliver klogere på virksomheden ved at opnå indsigt i dataanalyser

- Får professionel og kompetent bearbejdning af virksomhedens data

- Får værdifuld indblik i virksomhedens data