BizTalk Udvikler IT-konsulent

Når du vil sikre dig, at virksomhedens IT-forretningsprocesser er optimerede og effektive, gør du klogt i at involvere en BizTalk Udvikler i IT-afdelingen.

Med en BizTalk Udvikler fra ProData Consult får du:

- En succesfuld integrationsløsning

- Optimering og automatisering af forretningsprocesser

- Ekspertviden, der effektivt omsættes til værdi i IT-afdelingen

- En styrket organisation gennem effektive IT-processer

Nedenfor finder du mere info omhandlende ansvarsområder og kernekompetencer ved ansættelse af en BizTalk Udvikler.

it-competence_2
it-competence_6

Hvad kan en BizTalk Konsulent?

BizTalk er blandt de mest populære og pålidelige integrationsløsninger og anvendes ofte som integrationsmotor hos store virksomheder med komplekse IT-miljøer. BizTalk teknologien bruges til at udvikle og styre forretningsprocesser og kan levere løsninger som eksempelvis betalingsbehandling, styring af forsyningskæder samt kommunikation mellem virksomheder. En BizTalk Udvikler kan hjælpe jer med at styrke præcis de forretningsprocesser, der er vigtige for, at jeres virksomhed kan levere et godt produkt til kunder og samarbejdspartnere. Derudover er BizTalk Konsulenten også omdrejningspunkt for, at de interne IT-processer forløber fejlfrit.

BizTalk rummer værktøjer til at forbinde applikationer i virksomhedens datacenter og Cloud på præcis det tidspunkt og det sted, I har brug for. Hvis I overvejer at anvende den Microsoft-baserede BizTalk platform som integrationsplatform, eller hvis I allerede har en BizTalk-løsning, der endnu ikke udnyttes til fulde, er det guld værd at invitere en BizTalk Udvikler med på IT-holdet. Kort fortalt kan en BizTalk Konsulent hjælpe jer med at optimere og automatisere jeres forretningsprocesser, så I får en mere effektiv og fleksibel organisation.

Med en BizTalk Udvikler fra ProData Consult får I ikke bare en ekspert i integrationsløsninger, men også en erfaren IT-konsulent, der kan agere sparringspartner med helt friske øjne på jeres IT-projekter.

Med fokus på effektive forretningsprocesser, kan en BizTalk Udvikler sikre at:

- Forretningskritiske IT-processer forløber fejlfrit

- I får en velfungerende integrationsplatform

- Kommunikation og datadeling med samarbejdspartnere fungerer 100 %

- I kan automatisere processer og spare tid

Det er vigtigt at gøre brug af en BizTalk Udvikler, der har erfaring og kender alle fordele og udfordringer ved BizTalk platformen. BizTalk er et kraftigt og værdifuldt værktøj, men kun hvis det anvendes korrekt. Vælger du en BizTalk Udvikler med begrænset erfaring, risikerer du, at der opstår performanceproblemer, hvilket sænker virksomhedens processer som i sidste ende kan koste dyrt. Hos ProData Consult finder du udelukkende BizTalk Udviklere, der har minimum 5 års erfaring og derfor kan hjælpe jer med at udnytte BizTalk på bedste vis.

Hvordan arbejder en BizTalk Udvikler?

Transformation og transport af data og dokumenter er nogle af BizTalk Udviklerens vigtigste opgaver. Transformationen består i at omsætte et format til et andet, så data let kan flyde mellem enheder og virksomheder. Transport dækker over selve modtagelse og afsendelse af data og filer. BizTalk understøtter alle gængse transporttyper (fx FILE, FTP, HTTP, POP3 osv.). Dermed kan BizTalk Udvikleren sikre, at systemer, forretningen og forretningspartnere er forbundet, så virksomhedens processer har et effektivt flow. BizTalk bliver også ofte anvendt som EDI-platform eller til integration og automatisering af processer mellem forskellige interne systemer.

Organisationens udfordringer og behov er altid udgangspunktet for en BizTalk Udvikler. Som BizTalk Udvikler er man ekspert i at udvikle tilpassede integrationsløsninger, som vil styrke virksomhedens processer. En BizTalk Udvikler tager altid udgangspunkt i de succeskriterier, der stilles til IT-projektet. BizTalk-platformen rummer mange muligheder, og med en BizTalk Udvikler på holdet kan du udnytte disse muligheder til at udvikle en integrationsløsning, der er tilpasset organisationen. Hos ProData Consult finder du i øvrigt BizTalk Udviklere med kompetencer inden for Enterprise Service Bus, EDI samt EDIFACT. ProData Consult finder de rette kompetencer med udgangspunkt i jeres konkrete situation og behov.

En BizTalk Konsulent befinder sig godt i et team, der arbejder tæt sammen om at sikre et succesfuldt IT-miljø. BizTalk Udvikleren arbejder ofte sammen med flere ressourcer om at automatisere og effektivisere forretningsprocesser. Det sker typisk i samarbejde med en proceskonsulent og andre roller i virksomheden, der indgår i samspillet med forretningen. Som BizTalk Udvikler arbejder man i nogle tilfælde også sammen med en C# Udvikler eller .NET Udvikler om at skabe og integrere applikationer.

Find din BizTalk Udvikler her

ProData Consult har flere kompetente BizTalk Udviklere, der står klar til at indgå i jeres IT-projektteam og bidrage med ekspertviden og udviklingsressourcer. Når du vælger en BizTalk Udvikler fra ProData, kan du være sikker på, at du får en erfaren konsulent, der kan træde til med det samme. Foruden BizTalk Udviklere dækker ProData Consults IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores erfarne konsulenter kan derfor bidrage værdifuldt til stort set alle IT-projekter. ProData Consult sætter dig i forbindelse med en BizTalk Udvikler i løbet af blot 24 timer, og vi sikrer, at I:

- Får effektive og problemfri IT-processer

- Kan styrke forretningen gennem automatisering af forretningsprocesser

- Sparer tid og ressourcer ved at vælge eksterne eksperter

- Kan styrke samarbejdet med forretningspartnere gennem et bedre flow af data