iOS Udvikler

Hvis du vil udvikle funktionelle og brugervenlige mobilapplikationer til Apples platforme, har du brug for en iOS Udvikler.

Med en iOS Udvikler fra ProData Consult får du:

- Mobile applikationer, der passer til Apples platforme

- Brugervenlige apps

- En fleksibel og specialiseret udviklingskompetence

- Professionel rådgivning og best practice inden for iOS app udvikling

Nedenfor finder du yderligere information om en iOS Udviklers ansvarsområder og kernekompetencer.

it-competence_3
it-competence_6

Hvad kan en iOS Udvikler?

En iOS Udvikler er specialist i at udvikle og programmere mobile applikationer til Apples produkter som iPhone og iPad. I takt med at smartphones har vundet indpas på markedet, er behovet for dygtige iOS Udviklere ligeledes vokset. Hvis du vil tilbyde dine kunder og brugere en brugervenlig mobilapplikation på iPhone, bør du involvere en iOS Udvikler. Professionelle iOS Udviklere er dygtige til at udvikle IT-løsninger, der er perfekt tilpasset iOS platformen og som derfor giver den bedst mulige brugeroplevelse.

Som iOS Udvikler er man i stand til at rådgive om, hvordan iOS bedst muligst udnyttes til at udvikle en velfungerende mobilapplikation, der lever op til udviklingskrav og -formål. Dette sikres ved, at iOS Udvikleren behandler vigtige spørgsmål såsom: Hvilket formål har applikationen? Hvilke bruger- og målgrupper er app'en tiltænkt? Hvilke funktioner skal den indeholde?

Der er stor forskel på, hvordan en bruger anvender web og mobil. Dermed er der naturligvis også forskel på, hvilke faktorer der skal tages hensyn til i udviklingen af henholdsvis webløsninger og mobile applikationer. En iOS Udvikler tager altid udgangspunkt i ønskerne til applikationens funktionalitet og brugervenlighed. Derudover er en iOS Udvikler kompetent til at udvikle simple løsninger, hvor overflødig funktionalitet og design er skåret fra. I udviklingen af apps er det afgørende, at app'en kan udføre præcis de opgaver, der er tiltænkt og dermed sikre den bedst mulige brugeroplevelse. Implementeres der for mange funktioner i en app, kan det gå ud over applikationens stabilitet og ikke mindst brugervenligheden. En dygtig iOS Udvikler vil derfor hjælpe med at afgrænse applikationens funktionalitet og design for at udvikle en simpel, funktionsunderstøttende og brugervenlig app.

Med fokus på effektiv iOS app udvikling og potentialet i iOS, kan en iOS Udvikler sikre at:

- Den nye mobilapplikation lever op til kravene om god brugervenlighed

- Mobilapplikationen passer perfekt til iOS platformen

- Den nyeste viden inden for iOS udvikling bringes i spil

- Udviklingsprocessen er effektiv

En iOS Udvikler kan karakteriseres som en specialiseret App Udvikler. Vælges der en iOS Udvikler frem for en generel App Udvikler, sikrer man, at kvaliteten af resultatet er i top og applikationen passer perfekt til iOS platformen. Derimod kan der være en økonomisk fordel ved at vælge en generel App Udvikler, som kan udvikle simple apps på tværs af alle platforme. Her kan omkostningerne holdes nede, men det vil ikke være det samme niveau af specialiseret viden, der opnås. Er der tale om et større udviklingsprojekt, hvor det prioriteres, at app'en tilpasses perfekt til alle platforme, anbefales det at anvende specialister inden for hver af de pågældende platforme. Ud over Apples iOS system findes blandt andet også Googles Android styresystem, som en Android Udvikler er ekspert i.

Hvordan arbejder en iOS Udvikler?

Som iOS Udvikler er man en yderst fleksibel ekstern IT-konsulent, der tager udgangspunkt i de krav, der stilles til løsningen. Råder du ikke selv over udviklingskompetencerne, kan en iOS Udvikler fra ProData Consult hurtigt indfinde sig i organisationen og bidrage med den viden, I har brug for. En iOS Udvikler har specialiseret sig i Apples mobile platforme og kan rådgive om, hvad der skal til for at udvikle en simpel og brugervenlig iOS app. En iOS Udvikler har desuden stærke kompetencer inden for usability og vil guide jer i iOS systemets potentiale, begrænsninger og kompatibilitet med andre IT-løsninger.

Man vil ofte se en iOS Udvikler indgå i et større udviklingsteam, der samarbejder om et udviklingsprojekt. Teamet kan bestå af flere udviklingskompetencer med hver sit speciale, for dermed at opnå størst mulig effektivitet og samle mest mulig viden på samme sted. Det kan fx være andre app udviklere med speciale i Android, eller Webudviklere.

Find din iOS Udvikler her

Mangler du en dygtig iOS Udvikler til dit næste IT-projekt? ProData Consult huser erfarne iOS Udviklere, der kan udvikle flotte og funktionelle apps til iOS platforme. Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor facilitere stort set alle IT-projekter. ProData Consult sætter dig i forbindelse med en kompetent iOS Udvikler i løbet af blot 24 timer, og vi sikrer, at I:

- Får en fleksibel og specialiseret udviklingskompetence

- Kan tilbyde brugervenlige og interessante apps til jeres brugere og kunder

- Får præcis den ekspertviden, I har brug for