Android Udvikler

Hvis du vil udvikle flotte, funktionelle og brugervenlige mobilapplikationer til Android platforme, har du brug af en Android Udvikler.

Med en Android Udvikler fra ProData Consult får du:

- Mobile applikationer, der passer perfekt til Android platforme

- Brugervenlige apps, der vil vække begejstring hos brugerne

- En fleksibel og specialiseret udviklingskompetence

- Professionel rådgivning og best practice inden for Android app udvikling

Nedenfor finder du yderligere information om en Android Udviklers ansvarsområder og kernekompetencer.

it-competence_8
it-competence_3

Hvad kan en Android Udvikler?

Ønsker du at tilbyde dine kunder eller brugere en brugervenlig mobilapplikation, som skal fungere på Android enheder, bør du tilknytte en Android Udvikler i udviklingsprocessen.
En Android Udvikler er en traditionel App udvikler, der har specialiseret sig i Googles operativsystem Android. I modsætning til iOS er Android en open source teknologi, der kan anvendes af flere producenter som eksempelvis Sony Ericsson, Samsung og HTC. I takt med at smartphones har vundet indpas på markedet, er behovet for specialiserede og dygtige Android Udviklere ligeledes steget. For mange virksomheder kan det være relevant at udvikle en app, der tilbyder en funktionalitet eller service på andre platforme, fx web, som også ønskes at gøre tilgængelig for mobilbrugerne.

Mobilapplikationer anvendes typisk i en helt anden kontekst end eksempelvis webløsninger. Dermed er der naturligvis også forskel på, hvilke faktorer der skal tages hensyn til i udviklingen af henholdsvis webløsninger og mobile applikationer. En Android Udvikler rådgiver om, hvordan systemet bedst muligst udnyttes til at udvikle velfungerende mobilapplikationer, der lever op til forventningerne. Det indebærer, at Android Udvikleren behandler vigtige delelementer i udviklingsprocessen. Noget, der blandt andet kræver en afklaring af app'ens formål, målgruppe og funktionalitet. Som Android Udvikler tages der altid udgangspunkt i ønskerne til applikationens funktionalitet og udseende. Derudover er en Android Udvikler især dygtig til at skabe simple applikationer, hvor al overflødig funktionalitet og design er skåret fra. Det er vigtigt, at app'en kan udføre præcis den opgave, den er tiltænkt, og dermed give en god brugeroplevelse. Hvis der implementeres for mange funktioner i en app, er der risiko for, at det går ud over applikationens stabilitet og brugervenlighed. En professionel Android Udvikler vil derfor hjælpe med at afgrænse og definere applikationens funktionalitet og design for at udvikle en simpel og brugervenlig Android app.

Med fokus på effektiv app udvikling kan en Android Udvikler derfor sikre:

- At den nye mobilapplikation lever op til kravene om god brugervenlighed

- At I får en mobilapplikation, der passer perfekt til Android platforme

- At den nyeste viden inden for Android udvikling bringes i spil

- At I får hjælp til at få applikationen i Android Market Google Play

En Android Udvikler er en specialiseret udgave af en App Udvikler. Vælger du en Android Udvikler frem for en generel App Udvikler, sikrer du, at kvaliteten af udviklingsprocessen og slutresultatet er i top, og at applikationen er skræddersyet til Android platformen. Er der tale om et større udviklingsprojekt, hvor det er essentielt, at app'en tilpasses perfekt til en specifik platform, anbefales det at anvende specialister inden for den pågældende platform. Foruden Googles Android system findes blandt andet også Apples iOS styresystem, som en iOS Udvikler er specialiseret i.

Hvordan arbejder en Android Udvikler?

Som andre IT-konsulenter fra ProData Consult er en Android Udvikler en fleksibel IT-konsulent, der tager udgangspunkt i de krav, der stilles til løsningen. Hvis virksomheden ikke selv har eller ejer udviklingskompetencerne, kan en Android Udvikler fra ProData Consult hurtigt indfinde sig i organisationen og bidrage med sin viden og kompetencer.

Som nævnt tidligere vil en Android Udvikler bistå med rådgivning om, hvad det kræver at få udviklet en simpel og brugervenlig Android app. En Android Udvikler har desuden stærke kompetencer inden for usability og kan rådgive i operativsystemets potentiale, begrænsninger og kompatibilitet med andre IT-løsninger. Android Udvikleren indgår ofte i et større udviklingsteam, der samarbejder om at udvikle IT-løsninger. Teamet kan bestå af flere udviklingskompetencer med hver sit speciale. Denne konstellation sikrer, at der opnås størst mulig effektivitet og samling af flere kompetencer på ét sted. Det kan fx være andre App Udviklere med speciale i iOS eller Webudviklere. En Android udvikler bruger bl.a. Android SDK (Software Development Kit) og Java til at lave Android applikationer samt Android Studio, som er det nye IDE, baseret på IntelliJ IDEA.

Find din Android Udvikler her

Leder du efter en dygtig Android Udvikler til dit næste IT-projekt? ProData Consult har kontakten til erfarne Android Udviklere, der kan udvikle flotte og funktionelle apps til Android platforme. Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor facilitere stort set alle IT-projekter. ProData Consult sætter dig i forbindelse med en dygtig Android Udvikler i løbet af blot 24 timer, og vi sikrer, at I:

- Kommer hurtigt fra idé til færdig Android applikation

- Får en fleksibel og specialiseret udviklingskompetence

- Kan tilbyde brugervenlige og interessante apps til jeres brugere/kunder

- Får præcis den ekspertviden, I har brug for