App Udvikler

Hvis du vil udvikle funktionelle og brugervenlige mobil Applikationer, har du brug for en App Udvikler.

Med en App Udvikler fra ProData Consult får du:

- Mobile applikationer, der kan tilpasses flere platforme

- Brugervenlige apps

- En fleksibel og specialiseret udviklingskompetence

- Professionel rådgivning i best practice for appudvikling

it-competence_3
it-competence_6

Hvad kan en App Udvikler?

En App Udvikler er specialist i at udvikle og programmere mobile applikationer. I takt med at smartphones har vundet indpas på markedet, er behovet for dygtige App Udviklere ligeledes steget. Der findes flere forskellige teknologier og platforme til mobile applikationer. De mest velkendte er Apples iOS og Googles Android, men derudover findes også fx Windows Phone.

Apps kan enten udvikles til en specifik platform eller tilpasses flere platforme. Denne beslutning afgøres af app'ens formål, og hvor høj grad af tilgængelighed man ønsker at give brugerne. Mens apps til iOS kun kan anvendes på Apples egne produkter (iPhone, iPad osv.), er Googles Android en open source teknologi, der også kan anvendes af en række andre producenter såsom Sony Ericsson, Samsung og HTC. En App Udvikler kan hjælpe dig med at vælge den platform, der passer bedst til formålet og målgruppen.

Du kan vælge at gøre brug af én App Udvikler, der kan udvikle apps til alle platforme, eller du kan engagere flere App Udviklere med speciale i hver sin platform. Vælger du én App Udvikler til at udvikle til alle platforme, har det den fordel, at omkostningerne ved app udvikling minimeres, fordi der kun er tilknyttet én udviklingskompetence. Risikoen er dog, at den udviklede app ikke er 100% kompatibel med alle platforme. Er der tale om et større udviklingsprojekt, hvor det er vigtigt, at app'en fungerer til alle platforme, anbefales det at anvende specialister inden for de pågældende platforme.

Med fokus på effektiv app udvikling og viden om de mobile platformes potentiale, kan en App Udvikler sikre at:

- Den nye mobilapplikation lever op til kravene om god brugervenlighed

- I får en mobilapplikation, der passer til flere platforme

- Den nyeste viden inden for app udvikling bringes i spil

- I får en effektiv udviklingsproces

Der er stor forskel på, hvordan en bruger anvender web og mobil. Dermed er der naturligvis også forskel på, hvilke faktorer der skal tages hensyn til i udviklingen af henholdsvis webløsninger og mobile applikationer. En App Udvikler vil tage udgangspunkt i ønskerne til applikationens funktionalitet og udseende. Men derudover er en App Udvikler særligt dygtig til at udvikle simple løsninger, hvor overflødig funktionalitet og design er skåret fra. Under udviklingen er det afgørende, at app'en understøtter de tiltænkte opgaver og giver den brugeroplevelse, der ønskes - og så bør andre overflødige funktioner udelades. Hvis der implementeres for mange funktioner i en app, kan det både gå ud over stabilteten og brugervenligheden. En dygtig App Udvikler vil derfor hjælpe med at skærpe fokus i forhold til applikationens funktionalitet og design for at udvikle en simpel og brugervenlig app.

Hvordan arbejder en App Udvikler?

Huser du ikke selv udviklingskompetencerne, kan en App Udvikler fra ProData Consult hurtigt indfinde sig i udviklingsteamet og bidrage med den viden, I har brug for. En App Udvikler er en fleksibel IT-konsulent, der arbejder med udgangspunkt i de krav, der stilles til løsningen. Denne type IT-konsulent har specialiseret sig i mobile platforme og kan rådgive om, hvad der skal til for at få en simpel og brugervenlig app. En App Udvikler har stærke kompetencer inden for usability og vil guide jer i app udviklingens potentiale, begrænsninger og kompatibilitet med andre IT-løsninger.

Man vil ofte se en App Udvikler indgå i et større udviklingsteam, der samarbejder om at få det bedste resultat. Teamet kan bestå af flere udviklingskompetencer med hver sit speciale for at opnå størst mulig effektivitet og samle mest viden på samme sted. Det kan fx være App Udviklere med speciale i iOS, Windows Phone eller Android.

Find din App Udvikler her

Står du over for et IT-udviklingsprojekt, hvor der er brug for en dygtig App Udvikler? ProData Consult huser erfarne App Udviklere, der kan udvikle apps til præcis de formål og platforme, du ønsker. Hos ProData Consult dækker vores IT-konsulenter mere end 4.000 IT-kompetencer, og vores specialister kan derfor facilitere stort set alle IT-projekter. ProData Consult sætter dig i forbindelse med en dygtig App Udvikler og sikrer, at I:

- Kommer hurtigt fra idé til færdig applikation

- Får en fleksibel og professionel udviklingskompetence

- Kan tilbyde brugervenlige og interessante apps til jeres brugere/kunder

- Får præcis den ekspertviden, I har brug for