Kvalitetsleverancer til tiden

At kombinere hurtig levering med kvalitet kan virke selvmodsigende. Men det er præcis, hvad vores kunder forventer af os. Behovet for et specifikt sæt af IT-kompetencer opstår ofte akut og kræver øjeblikkelig opmærksomhed for ikke at sætte forretningskritiske projekter og deadlines på hold.

Og det er netop med den forudsætning, at vi har bygget vores forretning og processer. Alt vi gør er centreret om at kunne imødekomme vores kunders akutte behov med IT-know-how og high-end IT-konsulenter. Vi er vores kunders garanti for, at mangel på IT-kompetencer aldrig bliver en flaskehals for forretningen.

HWW-FrontP_2021

På forkant med morgendagens IT-talent

Vores kunders forretning er i konstant forandring, og det samme er landskabet for moderne IT-kompetencer. Vi har fingeren på pulsen og følger industriens trends og nye fremadstormende teknologier. Således er vi altid på forkant med morgendagens behov for IT-talent. Vi udvider konstant vores netværk af IT-konsulenter og specialister, hvilket gør os i stand til altid at hjælpe vores kunder med de helt rette kompetencer.

IT-eksperter når behovet opstår

Hver forespørgsel er en prioritet

En objektiv, grundig og systematisk proces, der er fuldt understøttet af avancerede IT-systemer garanterer et nøjagtigt match fri af bias, samt levering til tiden.

HWW_refineReq_icon_2021

Specificer krav

I tæt dialog med kunden beskriver og specificerer vi kravene til den specifikke request.

HWW_search_icon_2021

Search

Baseret på de definerede krav dykker vi ned i et af Europas største netværk af IT-konsulenter og udpeger den bedste konsulent til den specifikke opgave.

 

HWW_validate_icon_2021

Validering og matching

Dybdegående og metodiske valideringsprocesser hjælper os med at sikre et præcist match mellem kundens behov og konsulentens kompetencer.

HWW_CVsPresented_icon_2021

CV’er præsenteres

Konsulent-CV’er fremsendes til kunden. Vi leverer i et ensartet format, som skaber et godt overblik, og som også gør det nemt at sammenligne kandidater.

HWW_Interview_icon_2021

Interview

Et personligt interview mellem kunde og konsulent foretages.

vendor_man_service_icon_2021_1

Kontrakt

Pris, vilkår og varighed sammenfattes i en fleksibel kontrakt.

Bygget på stærke relationer

Vi lægger vægt på at skabe langvarige og meningsfyldte relationer med vores konsulenter. Vi kender vores konsulenter og ved hvad hver enkelt står for. På den måde sikrer vi høj kvalitet i matchet mellem kunde og konsulent - med kundens situation, organisation og behov på den ene side, og konsulentens kompetencer, personlighed samt ønsker på den anden side.

BLOG

Insights og artikler