Kvalitetsleverancer til tiden

At kombinere hurtig levering med kvalitet kan virke selvmodsigende. Men det er præcis, hvad vores kunder forventer af os. Behovet for et specifikt sæt af IT-kompetencer opstår ofte akut og kræver øjeblikkelig opmærksomhed for ikke at sætte forretningskritiske projekter og deadlines på hold.

Og det er netop med den forudsætning, at vi har bygget vores forretning og processer. Alt vi gør er centreret om at kunne imødekomme vores kunders akutte behov med IT-know-how og high-end IT-konsulenter. Vi er vores kunders garanti for, at mangel på IT-kompetencer aldrig bliver en flaskehals for forretningen.

HWW_OptimizedQuality
HWW_TomorrowsITtalent

På forkant med morgendagens IT-talent

Vores kunders forretning er i konstant forandring, og det samme er landskabet for moderne IT-kompetencer. Vi har fingeren på pulsen og følger industriens trends og nye fremadstormende teknologier. Således er vi altid på forkant med morgendagens behov for IT-talent. Vi udvider konstant vores netværk af IT-konsulenter og specialister, hvilket gør os i stand til altid at hjælpe vores kunder med de helt rette kompetencer.

IT-eksperter når behovet opstår

Hver forespørgsel er en prioritet

En objektiv, grundig og systematisk proces, der er fuldt understøttet af avancerede IT-systemer garanterer et nøjagtigt match fri af bias, samt levering til tiden.

Group-6426

Specificer krav

I tæt dialog med kunden beskriver og specificerer vi kravene til den specifikke request.

Group-6392

Search

Baseret på de definerede krav dykker vi ned i et af Europas største netværk af IT-konsulenter og udpeger den bedste konsulent til den specifikke opgave.

 

Group-6426

Validering og matching

Dybdegående og metodiske valideringsprocesser hjælper os med at sikre et præcist match mellem kundens behov og konsulentens kompetencer.

Group-6415

CV’er præsenteres

Konsulent-CV’er fremsendes til kunden. Vi leverer i et ensartet format, som skaber et godt overblik, og som også gør det nemt at sammenligne kandidater.

Group-6416

Interview

Et personligt interview mellem kunde og konsulent foretages.

Group-6417

Kontrakt

Pris, vilkår og varighed sammenfattes i en fleksibel kontrakt.

Bygget på stærke relationer

Vi lægger vægt på at bygge langvarige og værdifulde relationer til vores konsulener. Vi kender vores konsulenter. På den måde sikrer vi høj kvalitet i matchet mellem kundens situation, organisation og behov og konsulentens kompetencer, personlighed og ønsker.

HWW_StrongRelationshipp

Abonner på nyhedsbrev
Når du tilmelder dig ProData Consults nyhedsbrev, accepterer du samtidig vores Privacy policy & cookies

BLOG

Insights og artikler