Region Sjælland: En god og professionel tone

Der gælder nogle særlige præmisser for hele processen i at hyre eksterne konsulenter, når man er en politisk styret organisation. Da det hele foregår meget maskinelt, er kontakten mellem os og konsulenthusene meget begrænset. Derfor er det også en fordel, at konsulenthuset kender til vores organisation. ProData Consult har leveret konsulenter til os i mange år, og de ved derfor, hvilke profiler og kompetencer som passer ind i vores organisation. Og så er der klart en fordel i, at ProData Consult har den volumen, som de har. Der er en tryghed i at vide, at man får leveret de højst kvalificerede konsulenter.           

I alle de år vi har samarbejdet med ProData Consult, har forløbet kørt på skinner, og jeg har altid kun oplevet en god og professionel tone. Det vigtigste for mig, som hyrer konsulenter ind til projekter, er, at jeg får en konsulent med det rette niveau og eksakte kompetencer. Det er altså essentielt, at det konsulenthus man samarbejder med formår at indfri dette, og der rammer ProData Consult skiven.

Når vi har brug for eksterne konsulenter til en opgave, gør vi brug af en fastlagt rammeaftale for konsulenter, hvor de forskellige udbydere kan gøre sig gældende ved at byde ind på rammeaftalen. Vi har derfor flere gange haft fornøjelsen af at samarbejde med ProData Consult.

For os som politisk styret projektorganisation er det svært at forudsige, hvor mange projekter der er fra år til år. Derfor har vi et udtalt behov for at kunne skalere op og ned løbende, og det er i den forbindelse, vi gør brug af eksterne konsulenter. Det giver en fleksibilitet at bruge eksterne konsulenter, fordi man kan håndplukke præcis de kompetencer, man behøver nu og her og i den ønskede periode.

Overordnet set er jeg meget tilfreds med vores samarbejde med ProData Consult gennem årene, hvor både kontakten med min ProData-kontaktperson og de udsendte konsulenter har været gnidningsfri og professionel.

Henning Trier
IT-udviklingschef

related posts