ProData Consult vinder DSB-udbud til 400 millioner

1 Juli 2020

Det bliver ProData Consult, der fremadrettet skal være den primære IT-ressourcepartner for DSB. Den nye tildeling betyder, at ProData Consult fremadrettet bliver central leverandør af timebaserede IT-konsulentydelser til DSB primært indenfor IT-arkitektur, IT-projektledelse, IT-udvikling og SAP. Samtidig får ProData Consult til opgave at konsolidere den nuværende konsulentportefølje.

”DSB er på en spændende rejse, og som IT-ressourcepartner glæder vi os til at hjælpe med at realisere DSBs målsætninger og visioner ved at sikre, at de rette IT-kompetencer og den rette know-how altid er tilstede” siger Jan Wolff, Country Manager for Danmark hos ProData Consult.

Formålet med udbuddet har været at udvælge en leverandør af IT-konsulenter i et ’single vendor set-up’, der kan varetage en konsolidering af den nuværende portefølje og herefter stå for den samlede konsulent-leverance. Vægtningen i udbuddet har været 65% kvalitet og 35% pris.

Her er valget faldet på ProData Consult, og med den nye IT-ressourcepartner får DSB ikke alene en samarbejdspartner med nok Danmarks største netværk af high-end IT-konsulenter, men derudover følger også en moderne IT-platform, der er skræddersyet til at effektivisere og automatisere kundens processer omkring konsulentadministration og konsulentindkøb.

”Vores IT-platform giver transparens og overblik over hele konsulentporteføljen. DSB får en brugervenlig og moderne platform, som giver fuldt indblik i anvendte konsulenter, omkostninger, kontrakter, performance, indkøbs-flow og meget mere. Vi har samlet alt i et super brugervenligt interface og automatiseret processerne omkring,” siger Jan Wolff.

Og kombinationen af at levere timebaserede high-end konsulentydelser med afsæt i innovative IT-systemer og automatiserede processer er en hjørnesten i ProData Consults strategi.

”Det er en vital del af vores strategi at kombinere leverancen af markedets bedste IT-specialister med moderne systemer og værktøjer, der gør administration, overblik, indkøb og rapportering transparent og problemløst for vores kunder. Det har vist sig at passe godt med DSBs behov,” siger Søren Rode, administrerende direktør i ProData Consult.

Den nye rammeaftale løber i 4 år med mulighed for forlængelse.

For mere information

Jan Wolff, Country Manager Danmark

Søren Rode, Administrerende direktør

Kontakt via: +45 25 60 24 37

Om ProData Consult (www.prodata.dk/www.prodataconsult.com)

ProData Consult er et af Nordeuropas førende uafhængige konsulenthuse med fokus på forretnings- og IT-konsulenter og har flere end 1.700 aktive konsulenter på opgaver for kunder. Koncernen leverer high-end forretnings- og IT-konsulenter og råder over et stort netværk af kompetente og erfarne IT-specialister. ProData Consult har hovedsæde i København og afdelinger i Norge, Sverige, Polen, Tyskland og Holland. Virksomheden blev etableret i 1994 og har siden 2018 været ejet af hovedaktionæren Polaris Private Equity og en kreds af ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

related posts