ProData Consult opnår ISAE 3402 revisionserklæring

Danmarks bedste udbyder af high-end Nearshore IT-konsulentydelser i Polen er blevet endnu bedre. ProData Consults Nearshore leverancer er nu ISO 27001 certificerede.

For at løfte vores service- og sikkerhedsniveau yderligere har vi netop gennemført og bestået en ISAE 3402 revisionserklæring. ISAE 3402 erklæringen dokumenterer at alle forhold omkring vores nearshore-ydelser overholder ISO 27001-standarden og løbende monitoreres samt forbedres.

Som landets førende virksomhed indenfor high-end Nearshore konsulentydelser i Polen arbejder ProData Consult professionelt med de højeste standarder indenfor kvalitet og sikkerhed:

”Vi investerer løbende i effektiviseringer og sikkerhedsinitiativer til opfyldelse af internationale regler. Vi er stolte af kvaliteten af vores leverancer, og med tilføjelsen af ISAE 3402 i kombination med vores eksisterende ISAE 3000 GDPR erklæring giver det os en unik markedsposition indenfor nearshore-ydelser,” fortæller Claus Flinck, CIO.

Med ISAE 3402 er ProData Consult i stand til at give kunderne en erklæring udført af tredjepart. Erklæringen bekræfter vores indsats og demonstrerer et effektivt internt kontrolmiljø, som er i overensstemmelse med ISO 27001-standarden:

”Som leverandør af nearshore-ydelser til både danske og internationale kunder fra vores lokationer i Polen, lægger vi vægt på at vores overholdelse af de strengeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder er eksternt valideret,” uddyber Claus Flinck.

Virksomheder der med fordel benytter sig af ProData Consult’s nearshoring-tjenester, kan derfor stole på at alle leverancer og de underliggende processer, opfylder de internationalt anerkendte krav i ISAE 3402 forsikringsstandarden:

”ISAE 3402 er en grundig rapport, der ikke kun fokuserer på processer og procedurer, men også fysisk samt logisk sikkerhed. Dette inkluderer en fysisk revision af vores nearshoringcentre i Polen, og bekræfter således at de tjenester, vores kunder er afhængige af leveres i fuld overensstemmelse med standarder specificeret i ISO 27001,” forklarer Claus Flinck.

related posts