ProData Consult og Sourcing Network indgår strategisk partnerskab

3. december 2019

Sourcing Network, der er den hurtigst voksende leverandør af forretnings- og IT-konsulenter i det svenske marked, har indgået et strategisk partnerskab med ProData Consult, som er Danmarks førende uafhængige konsulenthus med aktiviteter i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Polen. Som en del af partnerskabet erhverver ProData Consult aktiemajoriteten i Sourcing Network, hvis ejere samtidig indtræder i ProData Consults ejerkreds.

Sourcing Network ventes i 2019 at skabe en omsætning på over SEK 300 mio. efter i en årrække at have skabt gode resultater i det svenske konsulentmarked.

Partnerskabet vil give Sourcing Networks ejere mulighed for at videreudvikle virksomheden og trække på ProData Consults erfaring og organisation. Det er med henblik på at skabe en endnu stærkere forretning med skarpt fokus på at levere kvalitet, service og effektive processer for at udnytte vækstmulighederne i markedet.

”Vi glæder os over at have fundet den helt rigtige strategiske partner i ProData Consult, som er kendt for at levere høj kvalitet. De gennemgår en spændende udvikling med fokus på international vækst, og vi ser frem til at være med på den rejse,” siger Alex Kouchmeshki, medstifter af Sourcing Network.

Som følge af samarbejdet får Sourcing Networks kunder adgang til specialistprofiler lokalt og onsite samt mulighed for at benytte den unikke ’Nearshoring-as-a-Service’-løsning, der tilbyder adgang til polske konsulenter med stærke specialistkompetencer og sikrer en særdeles konkurrencedygtig kombination af høj kvalitet og skalérbarhed. Samtidig vil Sourcing Network tilbyde både kunder og konsulenter avanceret teknologisk understøttelse af alle processer på en af markedets stærkeste IT-platforme.

”Sourcing Network har skabt en velanset og stærk virksomhed med gode udsigter i det svenske marked for forretnings- og IT-konsulentydelser. Partnerskabet sikrer os en god markedsposition og mulighed for at løfte tilbuddet til de svenske kunder, optimere vores processer og skabe vækst i de kommende år. Vi ser frem til at lære af det dygtige team i Sourcing Network og bidrage med vores erfaringer, services og platform,” siger Søren Rode, administrerende direktør i ProData Consult.

Sourcing Network fortsætter uændret og under samme brand, ligesom den daglige ledelse også fremover vil udgøres af Sara Hildebrand og Alex Kouchmeshki.

Transaktionen er betinget af sædvanlige myndighedsgodkendelser, og parterne har aftalt ikke at oplyse transaktionsprisen.

Yderligere oplysninger:
Søren Rode, adm. direktør, ProData Consult, tlf.: +45 25 60 24 37

Om Sourcing Network (www.sourcingnetwork.se)
Sourcing Network er den hurtigst voksende leverandør af forretnings- og IT-konsulenter i det svenske marked med omkring 200 aktive konsulenter. Sourcing Network har kontinuerligt leveret vækst baseret på langvarige relationer, god service og kvalitetssikring i alle processer. I 2019 forventes det, at Sourcing Network omsætter for mere end SEK 300 mio.

Om ProData Consult (www.prodata.dk)
ProData Consult er Danmarks førende uafhængige konsulenthus med fokus på forretnings- og IT-konsulenter og flere end 1.300 aktive konsulenter på opgaver for kunder. Koncernen leverer high-end forretnings- og IT-konsulenter og råder over et stort netværk af kompetente og erfarne IT-specialister. ProData Consult har hovedsæde i København og afdelinger/datterselskaber i Norge, Sverige, Polen, Tyskland og Holland. Virksomheden blev etableret i 1994 og har siden 2018 været ejet af hovedaktionæren Polaris Private Equity og en kreds af ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

related posts