ProData Consult gennemfører generationsskifte i ledelsen

Bestyrelsen i ProData Consult har ansat Anders Gratte som administrerende direktør pr. 1. januar 2021. Anders overtager stillingen som led i et generationsskifte fra Søren Rode, der siden 2009 har stået i spidsen for konsulenthuset. Under Sørens ledelse har ProData Consult udvidet sine aktiviteter til seks lande i Nordeuropa og leveret en imponerende vækst i de økonomiske resultater. Omsætningen forventes i 2020 at blive ca. 1,5 mia. kr. med en driftsindtjening på over 100 mio. kr. Søren Rode fortsætter i ProData Consults daglige ledelse i en ny stilling som Group CCO.

Anders Gratte har omfattende erfaring med at skalere nordeuropæiske vækstvirksomheder i konsulentbranchen. I 2004 stiftede han den svenske konsulentvirksomhed Madeo Sourcing Group, der havde 2.000 konsulenter og en omsætning på over SEK 1,5 mia., da virksomheden i 2011 blev solgt til det amerikanske selskab ZeroChaos (nu Workforce Logic), hvor Anders Gratte var medlem af koncernledelsen frem til 2015. Siden 2018 har han været medlem af bestyrelsen i ProData Consult.

ProData Consult er i rivende udvikling og gennemgår en spændende vækstfase, hvor vi skal fortsætte med at skabe organisk vækst på vores nøglemarkeder og supplere med de helt rigtige opkøbskandidater. Jeg glæder mig til samarbejdet med Søren og kollegaerne i ProData Consult og til at bidrage med min erfaring og kompetencer, så vi sammen kan fortsætte succesen ved at fastholde det høje kvalitetsniveau og den unikke kundetilfredshed,” siger Anders Gratte.

Anders Gratte er svensk og har bosat sig i Stockholm i forbindelse med udnævnelsen til administrerende direktør i ProData Consult efter at have boet en årrække i England og USA.

Vi kender Anders fra bestyrelsesarbejdet, og vi ser vi frem til at udnytte hans erfaringer og kompetencer i rollen som administrerende direktør. Samtidig vil vi benytte lejligheden til at takke Søren Rode for hans indsats og resultater gennem 20 år i ProData Consult. Vi ser frem til, at Søren som Group CCO fortsat vil indgå i kundekontakten og bidrage til den strategiske udvikling af ProData Consult,” siger Agner Mark, bestyrelsesformand i ProData Consult.

Søren Rode indledte sin karriere i ProData Consult i 2000 og vil i sin nye rolle varetage opgaver inden for salg og forretningsudvikling samt opkøb og integration.

Jeg ser frem til i samarbejde med Anders fortsat at bidrage til ProData Consults strategiske udvikling i tæt samspil med kunder og mine mange kollegaer. Vi står over for en spændende periode i ProData Consult, og jeg glæder mig til at tage hul på næste fase af udviklingen med Anders i førersædet,” siger Søren Rode.

related posts