Københavns Kommune: Processen med at finde den rette konsulent er effektiv

ProData Consult er på grund af det gode samarbejde en af vores foretrukne samarbejdspartnere. Et konsulenthus er aldrig bedre end den sidst indgåede aftale, og vi er jo lidt utro på den måde, at vi altid spørger flere for at finde den bedste kandidat. Vi samarbejder med ProData Consult, fordi de gang på gang har kunnet levere det, vi har efterspurgt. Og derfor er ProData Consult hver gang med på listen over dem, vi spørger.

ProData Consult formår at ramme skiven rigtigt med hensyn til profil og behov og med hensyn til at være tilgængelige, når der er brug for det. De er gode til at forstå vores behov og til at få stillet de rigtige spørgsmål, så vi får skåret helt ind til benet i forhold til, hvad det præcis er for en type profil og rolle, vi søger en kandidat til.

Nogle gange har vi et mere presserende behov for at skalere op hurtigt, hvis vi for eksempel mister en medarbejder fra det ene øjeblik til det andet. Der har ProData Consult rettidig omhu – de forstår, at hvis det haster, så må man arbejde lidt hurtigt, hvis man som konsulentudbyder gerne vil levere nogle kandidater, ellers kan man risikere at blive forbigået.

Processen med at finde den rette konsulent er effektiv. ProData Consult leverer tunge IT-profiler til os, og her er det ekstra vigtigt, at der er fuldstændig enighed om, præcis hvilken konsulent-profil, vi søger. Vi tager en snak med ProData Consult om detaljerne og får ret hurtigt sporet os ind på, præcis hvilken profil vi har brug for. Så får vi hurtigt nogle bud på kvalificerede konsulenter sammen med en tilbagemelding på, hvor ProData Consult står. Åbenheden og ærligheden omkring kandidaterne er vigtig. ProData Consult byder ikke ind med de forkerte profiler, og de melder klart ud, hvis de ikke kan levere lige det, vi efterspørger, så vi hurtigt kan komme videre.

ProData Consult er gode til at finde det rette match til opgaven og til vores organisation. Vi har været meget tilfredse med de indgåede aftaler, og det afspejler, at pris, kvalitet og forventninger går op i en højere enighed. Det er ikke hver gang, vi efterspørger de tungeste profiler, men der har ProData Consult også formået at ramme både kompetence- og prisniveauet.

Alt i alt er ProData Consult skarpe på profilen, så vi rammer de helt rigtige kompetencer, og til at ramme de øvrige vilkår som for eksempel varighed, pris og ønsket opstartsdato. Derudover har de tilstrækkelig volumen til at have noget at byde ind med, når vi henvender os. Vi er bestemt tilfredse med ProData Consult.

Bjarne Lund
Kontorchef hos Koncernservice i Københavns Kommune

related posts