LE34: Samarbejdet er gnidningsfrit og problemløst

Hos LE34 benytter vi ProData Consult til vores nearshoring. Det betyder, at vi har ansat to udviklere, som sidder i ProData Consults Nearshoring Center i Polen og vedligeholder den portefølje af apps, som vi benytter. Det har vi valgt at gøre, da vi har prøvet andre fremgangsmåder uden held. I en periode har vi stået for det helt selv, men må erkende, at vi ikke har en profil, der formår at tiltrække de dygtigste app-udviklere i Danmark. Der er ikke ret mange, som kan det, som vi efterspørger, her i Danmark. Dem, der kan, vil hellere arbejde nogle mere ”sexede” steder end hos et landinspektør-/GIS-firma, så vi har simpelthen ikke kunnet finde kvalificerede folk i Danmark.

Vi kiggede derfor på mulighederne, og efter analyse af ProData Consult og deres måde at arbejde på, fandt vi, at det var det rigtigste sted at lægge vores engagement. ProData Consult har en troværdig pakke og en troværdig profil, som gjorde, at vi var klar til at binde an med dem. Vi havde forud for valget af ProData Consult en kort flirt med et indisk firma, som tilbød samme type opgave. Det gav desværre bare ikke alt det, vi havde håbet på, faktisk langt fra. Der var vanskeligheder omkring kultur og gensidig forståelse, som vi havde svært ved at overkomme. Med ProData Consults nearshoring setup i Polen oplever vi, at dialogen er ligetil og umiddelbar.

Vi er ovenud tilfredse med ProData Consult. Vi har ikke en finger at sætte hverken på samarbejdet med ProData Consult eller de to konsulenter, som vi har siddende i Polen - tværtimod. Samarbejdet er gnidningsfrit og problemløst. Det fungerer bare; der er ikke noget, der ikke er, som det skal være, og der er en tæt dialog med ProData Consults repræsentant, som altid kun er en e-mail væk. Vi er hele tiden online med vores folk i Polen via en online chat-portal, så dialogen er lige ved hånden, som sad de ved siden af os.

Vi oplever også, at ProData Consult tilbyder gode rammer for konsulenterne i Polen. De er glade for at sidde som en del af et større fællesskab, hvor andre sidder og laver noget tilsvarende, hvilket er en fordel, når de kun er to. Placeringen i Polen er også nemt for os, da kontoret ligger tæt på lufthavnen, så det er nemt at komme til og fra - og så er det et utroligt rart miljø at træde ind i. Så ikke nok med, at vores folk i Polen er glade, så er det også nemt og rart for os, så alt fungerer så godt, som man kunne håbe på.

Selve ansættelsesprocessen var hurtig, men på trods af den hurtige proces fik vi leveret kandidater af højt niveau, så det var meget tilfredsstillende. Forud for vores besøg i Polen, havde ProData Consult i Danmark med en måneds varsel fundet 12 kandidater, som kom til samtale på dagen. Besøget gik fantastisk fint, og det var let at finde de rette, så vi kunne skalere hurtigt.

ProData Consult er gode til at finde det helt rigtige match til både opgaven og vores virksomhed. Det er nemt og skalerbart, og så er økonomien også, hvor den skal være. For os er det ikke en spareøvelse. Vi kunne have ansat nogle konsulenter i Danmark til stort set samme økonomi, men ikke med nær samme kvalifikation. Der har ProData Consults netværk i Polen været en stor fordel for os at kunne tappe ind i.

Torbjørn Mandahl Pedersen
forretningschef for GIS og intern udvikling hos landinspektørfirmaet LE34

related posts